Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Consiliul Judetean Bacau aloca 260.000 lei in vederea achizitionarii unui tocator pentru deseuri verzi

imagine studiu AutoConsiliul Judetean Bacau a anuntat organizarea unei licitatii in vederea achizitionarii unui utilaj special pentru deseurile verzi. Contractul se inscrie intr-un program finantat din fonduri comunitare, si anume “Sistemul Integrat de Management al Deseurilor Solide in judetul Bacau”.

Criteriul de atribuire a licitatiei este pretul cel mai scazut. Firmele interesate pot depune oferta pana in data de 24.02.2016, pana la ora 9:00, urmand ca la ora 11:00 sa se deschida ofertele. Valoarea estimata a contractului este de 215.058 RON la care se adauga TVA.

Ofertantul trebuie sa constituie o garantie de participare in cuantum 4300 de lei. Perioada de valabilitate a garantiei de participare va fi cel putin egala cu perioada minima de valabilitate a ofertei, respectiv minim 120 de zile calendaristice de la data limita de depunere a ofertelor.

Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este de 90 de zile de la termenul limita de primire a ofertei.

Textul licitatiei, precum si documentatia acesteia se regasesc pe site-ul www.licitatia.ro – de 11 ani lider in domeniul monitorizarii licitatiilor.

Sursa: Licitatia.Ro 

        Impreuna in lumea afacerilor