Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

CONSTRUCT Expo – Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii

banner_CONSTRUCT1CONSTRUCT Expo, unul dintre cele mai cunoscute targuri din tara, promoveaza ultimele tendinte si inovatii in domeniul tehnologiilor, echipamentelor, utilajelor si materialelor pentru constructii.

Expozitia va avea loc in perioada 07-10 aprilie 2016, in Pavilionul A din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

Evenimentul reprezinta o oportunitate de a face schimb de idei pentru cei care doresc sa fie inovativi si vor sa furnizeze produse si servicii de calitate.

In centrul atentiei sunt inovatia si tendintele, materialele de calitate, arhitectura contemporana, tehnologiile si solutiile verzi.

Motive de participare in calitate de expozant:

  • Veti beneficia de oportunitatea unica de a pune in valoare produsele, tehnologiile si proiectele pe care firma dumneavoastra le dezvolta in domeniu;
  • Veti intalni potentiali clienti si parteneri, cu care veti avea ocazia sa incheiati contracte;
  • Veti fi la curent cu investitiile din domeniu, dar si cu ultimele tendinte din industrie, atat din Romania, cat si la nivel european;
  • Pe durata expozitiei vor fi organizate conferinte si seminarii, prezentari, demonstratii, concursuri si workshop-uri dedicate in special vizitatorilor specialisti;
  • Evenimentele vor fi promovate prin spoturi TV si radio derulate in mass-media centrala si de specialitate, prin articole in presa scrisa generalista si de specialitate, prin campanii online, outdoor si indoor, prin website-ul propriu si pe retele de socializare (Facebook, Twitter, LinkedIn), cat si prin intermediul Ambasadelor romane in strainatate si a Camerelor de Comert si Industrie din Romania.

Tarifele pentru inchirierea spatiilor expozitionale sunt diferentiate in functie de configuratia standurilor, respectiv:

Taxa de inscriere – 150 EURO

Chirie spatiu interior cu:

  • 1 latura libera: 115 EURO/mp
  • 2 laturi libere: 120 EURO/mp
  • 3 laturi libere: 125 EURO/mp
  • 4 laturi libere: 130 EURO/mp
  • Chirie spatiu exterior: 40 EURO/mp

In vederea promovarii firmelor din industria constructiilor din judetul Bacau, Camera de Comert si Industrie Bacau sprijina participarea acestora la CONSTRUCT EXPO, expozitie de importanta nationala si internationala.

Firmele membre ale Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale.

Pentru a va informa despre cum puteti deveni membru al Camerei de Comert si Industrie Bacau si avantajele oferite de aceasta calitate, precum si pentru sprijin in vederea participarii la CONSTRUCT EXPO – Targul international de tehnologii, echipamente, utilje si materiale pentru constructii, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la tel 0234.57.10.70, int. 120, email ccibc@ccibc.ro, prin Petronela STEFAN, mobil 0748/886.428.

Alte informatii despre CONSTRUCT EXPO – sunt disponibile pe www.constructexpo.ro

 

        Impreuna in lumea afacerilor