Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

CONSTRUCT EXPO-Targul international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale de constructii-Romexpo 2016

CONSTRUCT-EXPOIn perioada 07-10 aprilie va fi organizat Targul international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, CONSTRUCT EXPO, in Pavilionul A.

In aceeasi perioada cu targul CONSTRUCT EXPO vor avea loc si urmatoarele targuri: AMBIENT EXPO – Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, ROMTHERM – Expozitie internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, ROMENVIROTEC – Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului, MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare, EXPO FLOWERS & GARDEN – Expozitie Internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, ANTIQUE MARKET – Targ de obiecte de arta si Antichitati si Targul de Produse Traditionale.

Produse noi, idei noi, servicii noi, afaceri noi. Acestea sunt cele 4 repere ale Construct Expo 2016, targ care detine locul de lider pe piata evenimentelor de profil din Romania, fiind un generator de tendinte in domeniul constructiilor.

In centrul atentiei sunt inovatia si tendintele, materialele de calitate, arhitectura contemporana, tehnologiile si solutiile verzi. Evenimentul reprezinta o oportunitate de a face schimb de idei pentru cei care doresc sa fie inovativi si vor sa furnizeze produse si servicii de calitate.

Tarifele pentru inchirierea spatiilor expozitionale sunt diferentiate in functie de configuratia standurilor, respectiv:

Tarif de inregistrare: 150 euro

  • O latura libera 115 euro/mp + TVA
  • 2 laturi libere 120 euro/mp + TVA
  • 3 laturi libere 125 euro/mp + TVA
  • 4 laturi libere 130 euro/mp + TVA

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la Targul Construct Expo, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău oferă reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii suplimentare privind desfasurarea evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro

Pentru sprijin și asistență în vederea înscrierii la Targul Construct Expo, vă stă la dispoziție Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, persoana de contact Petronela STEFAN la tel 0234.57.10.70, int. 120, email office@ccibc.ro, mobil 0748/886.428.

        Impreuna in lumea afacerilor