Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

COSMETICS BEAUTY HAIR 2018, Expozitie de produse cosmetice la ROMEXPO

cosmeticsROMEXPO organizeaza, in perioada 20 – 23 septembrie 2018 COSMETICS BEAUTY HAIR, Expozitie internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.

Evenimentul  prezinta cele mai noi tendinte din domeniul beauty, adresandu-se companiilor de profil din Romania si din strainatate, respectiv: producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de produse, echipamente si mobilier pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.

Prin organizarea unei noi editii a COSMETICS BEAUTY HAIR, Romexpo isi propune sa creeze cadrul necesar dialogului de business, sa sprijine si sa promoveze mediul de afaceri din Romania, sustinand astfel companiile si politicile de dezvoltare ale acestora.

Astfel, prin participarea la COSMETICS BEAUTY HAIR, cel mai reprezentativ eveniment de profil din Romania, expozantii vor avea ocazia sa intalneasca alti specialisti din domeniu, sa afle noi directii in care isi pot dezvolta afacerea si sa-si prezinte produsele direct publicului interesat. Pe langa prezenta brandurilor internationale de top, evenimentele conexe vor constitui un alt punct de atractie al COSMETICS BEAUTY HAIR 2018, contribuind astfel la crearea unui mediu propice interactiunii.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la aceste manifestari expozitionale, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro.

Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la aceste evenimente expozitionale, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: office@ccibc.ro

        Impreuna in lumea afacerilor