Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Cresteri semnificative ale achizitiilor privind serviciile turistice

imagine-studiu-AutoPotrivit unui studiu realizat de echipa licitatia.ro, achizitiile publice din domeniul Servicii turistice au inregistrat cresteri semnificative. In perioada ianuarie – decembrie 2015 au fost publicate 544 de licitatii, cu 268 mai multe fata de aceeasi perioada a anului precedent.

De la inceputul lunii aprilie pana in prezent au fost publicate peste 20 de licitatii, valoarile estimate ale contractelor fiind cuprinse intre 2000 lei si 10.206.222 lei, la care se adauga TVA.

Licitatia a carei valoare estimata este de 10.206.222 lei consta in servicii de transport aerian si are ca autoritate contractanta Ministerul Fondurilor Europene. Licitatia va avea loc in data de 28 iunie 2016, iar ofertele se pot depune pana in data de 3 iunie.

In prezent, pe site-ul licitatia.ro sunt 10 licitatii in desfasurare si au ca organizatori institutii precum: Federatia Romana de Canotaj, Federatia Romana de Atletism, Ministerul Finantelor Publice, etc si au ca obiect achizitia de servicii precum: transport aerian si servicii hoteliere.
Pentru a vizualiza lista licitatiilor din acest domeniu accesati licitatia.ro

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Sursa: licitatia.ro 

        Impreuna in lumea afacerilor