Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Cum se face suspendarea activitatii societatilor comerciale, a PFA, II si IF

PozaSuspendareBunaIn anumite conditii, asociatii sau actionarii unei firme pot decide suspendarea activitatii pe o perioada de maxim trei ani.

Aceasta decizie poate sa aiba diverse motive: o perioada mai grea din punct de vedere financiar, incetarea activitatii comerciale pe o perioada limitata de timp, pierderea clientilor, cresterea fiscalitatii, evolutia nefavorabila a pietei, declinul domeniului de activitate in care firma opereaza, etc.

Isi pot suspenda activitatea, atat societatile comerciale, cat si persoanele fizice autorizate – PFA, intreprinderile individuale – II, intreprinderile familiale – IF.

In conditiile in care perioada de suspendare a activitatii a expirat, adunarea generala a asociatilor/actionarilor poate opta pentru una din variantele: reluarea activitatii sau dizolvarea / lichidarea / radierea societatii.

Pentru mai multe informatii, intocmirea tuturor actelor necesare suspendarii activitatii firmei, in concordanta cu legislatia in vigoare, si inscrierea in Registrul Comertului, va sta la dispozitie CENTRUL DE INFIINTARI FIRME:

Bacau

Tel: 0234.570.010
Mobil: 0749.088.840

E-mail: office@ccibc.ro

Onesti

Tel: 0234.320.343
Mobil: 0748.886.408

E-mail: onesti@ccibc.ro

Moinesti

Tel: 0234.367.557
Mobil: 0744.538.409

E-mail: moinesti@ccibc.ro

        Impreuna in lumea afacerilor