Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Cum se poate deschide o afacere in Zona Moinesti

pictureInfiintarea unei firme reprezinta primul pas in initierea unei afaceri. In functie de domeniul de activitate si de capitalul disponibil, alegerea formei juridice de organizare a activitatii economice este foarte importanta.

Conform legislatiei specifice intreprinzatorii au la dispozitie mai multe forme de organizare din care se pot alege urmatoarele: PFA, II, IF, SRL, SNC, SA, SCS, SCA, SE, GIE, GEIE.

Pentru a alege forma juridica cea mai potrivita, pentru a cunoaste reglementarile aplicabile in vederea prevenirii sanctiunilor ulterioare, toti cei care doresc sa deschida o afacere pot apela la Centrul de Infiintari Firme Moinesti, care ofera servicii pentru:

  • intocmirea actelor firmei,
  • constituirea dosarului de infiintare,
  • obtinerea documentelor de inregistrare,
  • inscrierea firmei in Registrul Comertului.

Pentru mai multe informatii, intocmirea tuturor actelor necesare infiintarii firmei, in concordanta cu legislatia in vigoare, si inscrierea in Registrul Comertului, sta la dispozitie Centrul de Infiintari Firme Moinesti: str. Tudor Vladimirescu, nr. 206, Sediul Bibliotecii Municipale – Parter; e-mail: moinesti@ccibc.ro; tel. 0234.367.557, mobil: 0744.538.409.

        Impreuna in lumea afacerilor