Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Curs de Igiena – Notiuni fundamentale - obligatorii in activitati din alimentatie publica si servicii

woman-washing-hands-e1456665816108FINALScoala de Studii Comerciale, fundatia Camerei de Comert si Industrie Bacau organizeaza cursul de Igiena-Notiuni fundamentale in perioada 03 – 07 aprilie 2017.

Cursul este obligatoriu si se adreseaza angajatilor care presteaza activitati in comertul cu amanuntul, alimentatie publica, servicii.

Modulele cursului sunt urmatoarele:

  • Modulul 1: Servicii de productie, depozitare, transport si comercializare a alimentelor; inclusive alimentatie publica si a colectivitatilor.
  • Modulul 2: Servicii de curatenie in unitati de asistenta medicala, colectivitati de copii si tineri, unitati de cazare, hoteluri, moteluri, cabane etc.
  • Modulul 3: Productia si distributia apei potabile, inclusiv a apei potabile si imbuteliate.
  • Modulul 4: Servicii de ingrijire corporala.
  • Modulul 5: Servicii tip dezinfectie, dezinsectie, deratizare.

Conform Hotararii Guvernului nr. 857 din 2011 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele din domeniul sănătăţii publice, publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 621 din 01.09.2011, Intrat în vigoare la: 11.09.2011, la art. 5 se precizeaza: Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei pentru persoanele fizice, respectiv cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei pentru persoanele juridice angajarea şi/sau menţinerea în unităţile care desfăşoară activitate de producţie şi de comercializare a produselor alimentare, de alimentaţie publică şi colectivă, servicii şi producţie de apă potabilă, precum şi servicii de întreţinere corporală a personalului fără certificatul de instruire profesională privind însuşirea noţiunilor fundamentale de igienă, conform reglementărilor legale în vigoare.”

Acte necesare la inscriere: – copia cartii de identitate

Loc de desfasurare:  Sediul Camerei de Comert si Industrie Bacau,strada Libertatii nr. 1, Bacau.

Pentru informatii si detalii suplimentare va stam la dispozitie la Scoala de Studii Comerciale Bacau, tel: 0746978045, e-mail: ssc@ccibc.ro, manager curs: Angela DIMITRIU.

        Impreuna in lumea afacerilor