Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Curs de initiere pentru Stivuitoristi

stire_misScoala de Comert si Industrie, fundatia Camerei de Comert si Industrie Bacau, organizeaza in perioada 23 martie – 30 aprilie 2015 cursul de initiere in meseria Stivuitorist.

Cursul se adreseaza personalului din cadrul societatilor comerciale responsabile care opereaza la masini de transport pe orizontala si verticala.

Pregatirea teoretica va avea loc la Sediul Camerei de Comert si Industrie Bacau, 3 – 4 zile pe saptamana, in intervalul orar 16.00-19.30.

Pregatirea practica se poate face si la sediul beneficiarului daca societatea comerciala detine stivuitoare inregistrate la ISCIR si are un angajat cu atributii de responsabil ISCIR.

La finalul sesiunii de instruire, participantii vor obtine certificat de absolvire recunoscut la nivel national de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si autorizatiile ISCIR.

Pentru informatii si detalii suplimentare va stam la dispozitie la Scoala de Comert si Industrie  Bacau, tel: 0234/518.536, fax: 0234/571.070, e-mail: office@sscbacau.ro, manager curs: Angela DIMITRIU, tel: 0748.886.411.

        Impreuna in lumea afacerilor