Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Curs „Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene”

deal-v14527007741Scoala de Comert si Industrie Bacau organizeaza in perioada 29 februarie – 4 martie 2016 cursul de perfectionare acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene.

Cursul se adresează firmelor care doresc să acceseze fonduri guvernamentale şi europene si persoanelor fizice interesate de acest domeniu.

Pentru a dobândi cunoştinţele şi abilităţile necesare pentru: accesarea fondurilor structurale, derularea şi implementarea proiectelor finanţate prin intermediul fondurilor nerambursabile în conformitate cu criteriile Comisiei Europene

Cursul are urmatoarea tematica:

  • Ziua I si ziua a IIa sunt dedicate aspectelor teoretice privind ciclul managementului de proiect, analiza cost-beneficiu, programele operationale, noutati in domeniul fondurilor europene. Noua perioada de programare: orizont 2020, caracteristici, obiectivele de finantare incepand cu 2014, indicatori, diferente fata de vechiul ciclu de finantare.
  • Ziua a IIIa si ziua a IVa sunt alocate pentru completarea cererii de finantare pentru o idee de proiect pe care o au participantii la instruire, sub directa indrumare si asistenta a lectorului.
  • In ziua a Va se vor aborda aspecte privind implementarea, completarea cererilor de rambursare, pregatirea vizitelor OI, audituri, probleme si solutii posibile in implementare.

Programul de instruire este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, iar la finalizarea acestuia se obtine certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii in ocupatia – Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene

Pentru informatii si detalii suplimentare va stam la dispozitie la Scoala de Comert Industrie  Bacau, tel: 0234/518.536, fax: 0234/571.070, e-mail: office@sscbacau.ro, manager curs: Angela DIMITRIU, tel: 0748.886.411.

        Impreuna in lumea afacerilor