Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Curs online gratuit privind mecanismele de functionare ale Uniunii Europene si locul regiunilor din Europa

Cursuri-gratuite-Online-Business-SchoolTrei sferturi dintre politicile Uniunii Europene influenteaza viata noastra de zi cu zi in regiunile si orasele in care traim, iar doua treimi dintre toate investitiile publice sunt gestionate de catre administratiile regionale si locale europene.

Comitetul Regiunilor protejeaza drepturile cetatenilor, oferind, totodata, posibilitatea ca vocile acestora si perspectiva locala sa fie auzita. In acest context, Comitetul European al Regiunilor organizeaza un curs online gratuit, care sa explice atat mecanismele de functionare ale Uniunii Europene, cat si locul regiunilor din Europa.

Cursul este destinat tuturor celor interesati de politicile Uniunii Europene si de domeniul afacerilor regionale, in special oficialilor din cadrul autoritatilor regionale si locale care au legatura cu afacerile europene, dar si profesorilor, studentilor si jurnalistilor locali.

Vor fi abordate subiecte diferite si de actualitate, din domenii vaste, precum cel al politicii de coeziune europeana, cercetare si inovatie, politici sociale, mediu si resurse naturale, regiunile si piata unica, libera circulatie si migratia. De asemenea, in cadrul cursului vor avea loc prezentari video, discutii live cu expertii din cadrul Comitetului Regiunilor, expuneri infografice si sugestii pentru documentare suplimentara.

Data de incepere a cursului este 19 octombrie a.c., iar limba in care se va desfasura este limba engleza.

Toti cei interesati sa participe trebuie sa se inscrie pe platforma online iversity.

Sursa: mdrap.ro

        Impreuna in lumea afacerilor