Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Misiune economica in Belarus

bannerIn perioada 09 – 14 mai 2016, la Minsk, in Belarus va avea loc misiunea economica organizata de Camera de Comert si Industrie Bacau in parteneriat cu Ambasada Republicii Belarus in Romania, Centrul EEN Bacau si Centrul EEN Minsk.

Deplasarea se va efectua cu ocazia Forumului economic Bilateral Belaruso – Roman si a Bursei de contacte si cooperare  intre firmele din Belarus si cele din Romania ce vor avea loc in data de 12 mai.

Organizarea misiunii economice ofera posibilitatea de participare intr-un mediu organizat a firmelor din Bacau si din Regiune, interesate în stabilirea de contacte şi promovarea schimburilor economico-comerciale

La întâlnirile de afaceri vor fi invitați să participe întreprinzători din Belarus care se pliază pe profilul firmelor din România care participă la misiunea Economică.

Tariful de organizare este de 300 lei/ participant +TVA și se achită la Camera de Comerț și Industrie Bacău. Pentru al doilea participant din partea firmei, tariful este de 200 lei+TVA.

Termen limită de confirmare a participării: 25 aprilie 2016.

Firmele din Bacau care doresc sa participe la misiunea economica sunt rugate sa completeze formularul de inscriere.

Pentru informatii suplimentare va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica PromEc Bacau din cadrul Camerei de Comert si Industrie Bacau la: tel 0748 886 428, mail: office@ccibc.ro, persoana de contact: Petronela STEFAN, Director

        Impreuna in lumea afacerilor