Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

DENTA – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara

dentaEditia 2016 a Expozitiei internationale de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara – DENTA va avea loc in perioada 14 – 16 aprilie 2016, in aceeasi perioada cu ROMMEDICA – Targul international de medicina si farmacie, ce cuprinde doua noi saloane: EXPOVIEW – Salon de optica medicala si oftalmologie si BEAUTIFY – Salon de chirurgie estetica. Prin organizarea celor 4 manifestari cu tematica complementara, Pavilioanele Romexpo se vor transforma, timp de 3 zile, intr-un adevarat centru al specialistilor din medicina.

Cea mai reprezentativa manifestare de profil din Romania,DENTA reprezinta cadrul adecvat pentru prezentarea celor mai recente tehnologii dezvoltate in domeniu, pentru patrunderea pe noi piete, dar si pentru achizitionarea de produse si echipamente la preturi speciale, oferite doar in perioada expozitiei. In cadrul DENTA, companii din Romania si din strainatate expun aparatura, echipamente, accesorii, materiale, produse de igiena orala si produse chimico-farmaceutice pentru medicina dentara.

Pentru ca vizitatorii DENTA sa beneficieze de o atmosfera propice interactiunii cu expertii din domeniu, Romexpo, impreuna cu partenerii expozitiei, va organiza simpozioane, cursuri teoretice, demonstratii practice si congrese creditate cu puncte EMC, la care sunt invitati lectori de prestigiu din tara si din strainatate si in cadrul carora sunt abordate subiecte de ultima actualitate.

La editia precedenta DENTA au expus 123 companii din 12 tari, pe o suprafata de 5.815 mp, atragand 4.135 de vizitatori specialisti.

Tarifele pentru inchirierea spatiilor expozitionale sunt diferentiate in functie de configuratia standurilor, respectiv:

Tarif de inregistrare: 150 euro + TVA

  • stand cu o latura libera                                    75 euro/mp + TVA
  • inchiriere stand cu 2 laturi libere                      80 euro/mp + TVA
  • inchiriere stand cu 3 laturi libere                      90 euro/mp + TVA
  • inchiriere stand cu 4 laturi libere                      98 euro/mp +TVA

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la Targul Denta, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău oferă reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii suplimentare privind desfasurarea evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro

Pentru sprijin și asistență în vederea înscrierii la Targul Denta, vă stă la dispoziție Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, persoana de contact Oana MUNTEANU, consultant cameral, la mobil 0748/886.428., emailccibc@ccibc.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor