Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

DENTA - Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara

DENTA2018DENTA se va desfasura in 2018 intr-unul din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le-a inaugurat in toamna anului 2017 – Pavilionul B1! Avand o suprafata totala de 11.905 mp, pavilionul B1 devine locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

Editia de primavara DENTA – 2018 se adreseaza producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igiena orala si produse chimico-farmaceutice pentru medicina si tehnica dentara. Acest eveniment nu este doar o expozitie de produse si echipamente, ci ofera si posibilitatea de contractare si vanzare.

DENTA se va organiza in aceeasi perioada cu ROMMEDICA – Targul international de medicina si farmacie. Prin organizarea celor 2 manifestari cu tematica complementara, pavilionul B1 se vor transforma, timp de 3 zile, intr-un adevarat centru al specialistilor din domeniu.

Romexpo se adapteaza nevoilor pietei, cerintelor expozantilor si exigentelor vizitatorilor, avand ca scop cresterea continua a numarului de expozanti si vizitatori specialisti, imbunatatirea vizibilitatii prin sustinerea unei campanii de promovare targetata si complexa, prin:

  • Flexibilitate – personalizarea ofertelor prin pachete de servicii complete, la preturi competitive;
  • Un program amplu de conferinte si seminarii realizate cu sprijinul cunostintelor si experientei dobandite de expertii romani si straini din domeniu;
  • Abordare directa, o echipa mobila – managementul Romexpo vine in intampinarea potentialilor expozanti prin intalniri directe si oferte personalizate;
  • Sustinerea participarii si promovarii firmelor expozante prin transmiterea de newslettere catre baze de date targetate de vizitatori specialisti;
  • Selectare si actualizare constanta a bazei de date prin platforma online de invitare a vizitatorilor specialisti;
  • Acces facil pentru vizitatori prin metoda de achizitionare a biletului de intrare online, prin simpla scanare a codului de bare de pe smart phone sau de pe varianta printata a acestuia.

Membrii Camerei de Comert si Industrie Bacau, interesati sa participe la Editia de primavara DENTA – 2018, pot beneficia de reduceri de pana la 20% din tariful de participareReducerile se acorda in baza adeverintei de membru eliberata de CCI Bacau.

In vederea participarii firmelor interesate in calitate de expozant  la acest eveniment puteti sa ne contactati  pe e-mail: office@ccibc.ro

        Impreuna in lumea afacerilor