Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

DENTA – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara Bucuresti, Romexpo 2018

Denta 2018DENTA este cea mai importanta expozitie de profil din Romania va avea doua editii pe an, primavara si toamna. Acest eveniment se adreseaza producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igiena orala si produse chimico-farmaceutice pentru medicina si tehnica dentara.

In cadrul celei de-a XXXVII-a editii a expozitiei vor fi prezentate cele mai recente produse si echipamente din domeniul medicinii si tehnicii dentare, fiind un eveniment adresat atat companiilor din Romania, cat si celor din strainatate care intentioneaza sa patrunda pe piata romaneasca de profil.

Editia de primavara 2018 a Expozitiei internationale de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara – DENTA va avea loc intr-unul din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le-a inaugurat in toamna anului 2017 – Pavilionul B1! Avand o suprafata totala de 11.905 mp, pavilionul B1 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la Denta I 2018  Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentului sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro. Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la Denta I 2018, Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor