Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

DENTA I – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara

denta2019Editia de primavara 2019 a Expozitiei internationale de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara – DENTA va avea loc in Pavilionul B1!

DENTA este cea mai importanta expozitie de profil din Romania care are doua editii pe an, primavara si toamna. Acest eveniment se adreseaza producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igiena orala si produse chimico-farmaceutice pentru medicina si tehnica dentara.

Editia de primavara din 2019 se desfasoara alaturi de ROMMEDICA – Targ international de medicina si farmacie si SOMN EXPO – Expozitie de produse si servicii care asigura un somn linistit.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la targul ,,DENTA I’’ 2019, Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentului sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro. Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la targul ,,DENTA I’’ 2019, Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor