Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

DENTA II - Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara Bucuresti, Romexpo 2018

DENTA IIDENTA este cea mai importanta expozitie de profil din Romania va avea doua editii pe an, primavara si toamna. Acest eveniment se adreseaza producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igiena orala si produse chimico-farmaceutice pentru medicina si tehnica dentara.

In cadrul celei de-a XXXVII-a editii a expozitiei vor fi prezentate cele mai recente produse si echipamente din domeniul medicinii si tehnicii dentare, fiind un eveniment adresat atat companiilor din Romania, cat si celor din strainatate care intentioneaza sa patrunda pe piata romaneasca de profil.

Cea mai reprezentativa manifestare de profil din Romania, DENTA este cadrul adecvat pentru prezentarea celor mai recente tehnologii dezvoltate in domeniu, pentru patrunderea pe noi piete, dar si pentru achizitionarea de produse si echipamente la preturi speciale, oferite doar in perioada expozitiei. In cadrul DENTA, companii din Romania si din strainatate expun aparatura, echipamente, accesorii, materiale, produse de igiena orala si produse chimico-farmaceutice pentru medicina dentara.

Pentru ca vizitatorii DENTA sa beneficieze de o atmosfera propice interactiunii cu expertii din domeniu, Romexpo, impreuna cu partenerii expozitiei, va organiza un program sustinut de evenimentele conexe, cursuri teoretice si demonstratii practice congrese, la care sunt invitati lectori de prestigiu si in cadrul carora sunt abordate subiecte de ultima actualitate.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la Denta II 2018  Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentului sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro. Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la Denta II 2018, Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: office@ccibc.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor