Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Dezinfectant virucid cu actiune specifica pe Coronavirus

Hexisept-gel-dezinfectant-pentru-mainiFITERMAN PHARMA Iasi, producator roman cu experienta de 25 de ani, pune la dispozitie Hexisept® +, un dezinfectant de maini, care, conform celor comunicate de firma, este confirmat ca VIRUCID cu specific pe Coronavirus, avand eficacitate dovedita la un timp de contact de 60 de secunde.

Hexisept® + sub forma de gel antibacterian este conceput pentru dezinfectia igienica a mainilor, ce contine alcool etilic in concentratie de 65% vol. si dexpantenol. fiind un produs biocid autorizat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino, nr. 50/20.07.2020.

Avantaje:
• efect rapid, dupa 1 minut de contact
• contine dexpantenol care protejeaza pielea mainilor si impiedică deshidratarea acesteia prin reducerea pierderii transdermice a apei
• poate fi utilizat timp indelungat fara sa produca iritarea pielii mainilor.

De asemenea, produsul Hexisept® + se prezinta si sub forma de lotiune hidratanta, reparatoare, antibacteriana, formulata special pentru a asigura absorbtia usoara a ingredientelor de hidratare (dexpantenol, vitamina E) pentru refacerea pielii uscate. Este autorizat ca BIOCID de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara „Cantacuzino„ (nr. 125/ 03.05.2020).

Pentru mai multe detalii despre Hexisept® + si pentru achizitionarea acestuia, Fiterman Pharma prin Oana Vasiliu va sta la dispozitie la tel: 0799403242; email: oana.vasiliu@fitermanpharma.ro

        Impreuna in lumea afacerilor