Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

DGRFP Iasi: depunerea cererilor pentru esalonare la plata simplificata, pana la sfarsitul lunii martie

anafDirectia Generala Regionala a Finantelor Publice (DGRFP) Iasi informeaza contribuabilii ca pot beneficia de esalonarea la plata simplificata, care se acorda pe o perioada de maxim 12 luni, pentru obligatiile bugetare datorate dupa declararea starii de urgenta, in conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 181 / 22 octombrie 2020 privind unele masuri fiscal-bugetare, pentru modificarea si completarea unor acte normative, precum si pentru prorogarea unor termene, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 988/26.10.2020.

Adoptarea acestei facilitati vizeaza sustinerea conformarii la plata si mentinerea lichiditatilor financiare pentru revitalizarea activitatii contribuabililor, ca efect al crizei sanitare. Termenul limita pana la care se pot depune cererile de esalonarea la plata simplificata este data de 31 martie 2021.

Pentru a beneficia de indrumare si asistenta cu caracter general, in domeniul fiscal, contribuabilii pot apela Call-center-ul ANAF la numarul de telefon: 031.403.91.60.

        Impreuna in lumea afacerilor