Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Digitalizarea – tema principala a primei editii a INNOCONSTRUCT

Schema-de-digitalizareIn data de 25 mai 2021 s-a desfasurat in format online Conferința internațională in domeniul constructiilor INNOCONSTRUCT. Aflata la prima sa ediție, aceasta a fost centrată pe accelerarea digitalizării, ca primă prioritate pentru creșterea nivelului de inovare.

Scopul evenimentului a fost facilitarea unui dialog deschis, provocator, dar și productiv, pe marginea unor aspecte legate de standardizare, integrarea BIM (Building Information Modelling) la o scară mai largă, pe întregul lanț valoric, proceduri administrative și servicii publice digitale, securitatea cibernetică și amenințări asociate, integrarea de tehnologii digitale avansate pentru a inova mai rapid și mai eficient și, totodată, prezentarea unor bune practici din industrie.

Conferința a reunit universități, companii mari și IMM-uri din diferite segmente ale industriei, dar și din industria IT, reprezentanți ai Comisiei Europene, ai guvernului, autorităților regionale, parteneri sociali și ONG-uri relevante, clustere din construcții și IT din diferite state membre și reprezentanți ai unor corpuri de experți și rețele profesionale.

        Impreuna in lumea afacerilor