Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Doi antreprenori romani lanseaza o platforma prin care organizatorii de evenimente pot transmite online, conferinţe, workshopuri, concerte sau cursuri

eventAntreprenorii Sergiu Biriş şi Andrei Dunca lansează proiectul Eventmix.live, platformă prin care organizatorii de evenimente pot prezenta online, pe site-ul propriu, conferinţe, workshopuri, webinarii, concerte sau cursuri.

Conform unui articol aparut in Ziarul Financiar, platforma permite in prezent accesul pentru un număr limitat de organizatori, şi este disponibilă la nivel mondial, evenimentele putând fi transmise live de oriunde din lume, direct de pe site-ul organizatorului. Participanţii pot urmări conţinutul video şi interacţiona cu ceilalţi participanţi atât în varianta desktop, cât şi pe dispozitivele mobile, de oriunde s-ar afla la momentul respectiv.

Eventmix.live permite organizatorilor să creeze foarte uşor un landing page pentru eveniment, să configureze într-un mod intuitiv toate elementele necesare pentru organizarea evenimentului pe site-ul propriu şi să pună în vânzare biletele în doar câteva minute.

Sursa: Ziarul Financiar

        Impreuna in lumea afacerilor