Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Doriti sa infiintati o firma si intampinati probleme in stabilirea sediului ? Avem solutia potrivita pentru dumneavoastra !

Sediu socialGazduiti-va sediul social al firmei dvs în sediul Camerei de Comerț și Industrie Bacau.

Prevederile legislative în vigoare referitoare la procesul constituirii unei societăţi comerciale precizează faptul că nici o firmă nu poate funcţiona legal fără un sediu social.
Sediul social este adresa unde asociatii unei societati comerciale pot fi contactati atat de organele oficiale cat si de partenerii comerciali. Alegerea spaţiului sau a zonei în care se va afla sediul poate avea o influenţa pozitivă sau negativă asupra reputaţiei firmei respective.
Pe de alta parte, chiar daca antreprenorii dispun de resursele financiare necesare, alegerea unui sediu implica, in afara de gasirea locatiei ideale si anumite acorduri din partea vecinilor sau a diverselor persoane.
De multe ori este nevoie de acordul vecinilor sau al Asociatiei de Proprietari, lucru care nu este intotdeauna fezabil.
In acest context, Serviciul de gazduire sediu social la sediul Camerei de Comert si Industrie, ofera urmatoarele facilitati:

  • sediul detine toate avizele si autorizatiile necesare functionarii
  • contractul de inchiriere se incheie in cel mai scurt timp posibil, pentru a nu intarzia formalitatile de inmatriculare a firmei
  • primiti corespondenta oficiala la sediul Camerei şi, in cel mai scurt timp posibil, va fi directionata catre dumneavoastra, in conditii de siguranţă şi confidentialitate
  • beneficiati de reduceri la alte serviciile ale Camerei
  • partenerii si clientii dumneavoastra va pot contacta mult mai facil intr-o locatie cunoscuta – sediul Camerei de Comert si Industrie Bacau

Centrul de Infiintari Firme ofera consultanta şi servicii privind: infiintarea firmei, modificarea actelor de constituire, administrarea firmei, obţinerea avizelor / autorizatiilor / licentelor de functionare, realtia cu institutiile, suspendare / dizolvare lichidare / radiere firme.
Pentru mai multe informatii va sta la dispozitie Centrul de Infiintari Firme:

Contact

        Impreuna in lumea afacerilor