Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Dotare camin pentru persoane varstnice

imagine-studiu-AutoIn data de 12.07.2016 Consiliul Judetean Onesti a publicat o licitatie privind incheierea unui contract de achizitie pentru fiecare lot privind furnizarea produselor la sediul Caminului pentru persoane varstnice din municipiul Onesti.

Valoarea estimata pentru aceste lucrari este 306.025,3 RON + TVA iar garantia de participare este diferita pentru fiecare lot.

Data limita pana la care se pot depune ofertele este 27.07.2016, urmand ca tot in aceeasi zi ofertele sa fie deschise si desemnat castigatorul.

Garantia de buna executie se constituie în termen de 5 zile lucratoare de la data semnarii contractului de achizitie publica, sub sanctiunea rezilierii acestuia. Perioada de valabilitate a GBE trebuie sa acopere perioada de timp pâna la data incheierii procesului-verbal de receptie finala.

Alte informatii privind modul de desfasurare, conditiile de participare, precum si documentatia aferenta, se regasesc pe site-ul licitatia.ro.

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Sursa: licitatia.ro 

        Impreuna in lumea afacerilor