Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Evaluarea masurilor de informare si publicitate desfasurate prin planul de comunicare POR 2007-2013 - iunie 2015

Deva-primeste-37-milioane-lei-prin-Programul-Operational-RegionalAutoritatea de management pentru Programul Operational Regional acorda o importanta deosebita informarii si publicitatii.

La nivelul publicului general, Regio beneficiază de o notorietate ridicată, în perioada derulării campaniei de informare (2014) remarcându-se un nivel mai ridicat al acesteia comparativ cu anul 2015 (55% vs. 46%), lucru care demonstrează, pe de o parte, eficiența măsurării impactului acesteia la finalul campaniei, dar și efectul de remanență la aproape 6 luni de la încheierea acesteia.

Regio este asociat cu conceptul de finanțare europeană și cu cel de modernizare și dezvoltare a României. Mai mult de jumătate dintre respondenți menționează ca principalele beneficii ale implementării Regio 2014-2020: asfaltarea drumurilor, rețele de apă și canalizare, modernizarea spitalelor, reabilitarea școlilor și a clădirilor istorice, modernizarea centrelor orașelor și a parcurilor etc. Fidelitatea reproducerilor demonstrează efectul puternic al ilustrării prin imagini cheie a succesului proiectelor Regio.

Astfel, toate masurile de informare si publicitate realizate in conformitate cu Planul de comunicare POR 2007-2013 au fost evaluate prin studii sociologice calitative si cantitative, realizate de Institutul Roman de Evaluare si Strategie. Toate studiile detaliate, precum si o sinteza a acestora le gasiti aici.

Sursa: www.mdrap.ro

        Impreuna in lumea afacerilor