Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Eveniment de brokeraj in Olanda

837-foto_8In perioada 15-18 martie 2016 va avea loc un eveniment  de matchmaking desfasurat in colaborare cu organizatorul comertului echitabil, Jaarbeurs Utrecht, acesta va avea loc in perioada evenimentului European Subcontracting and Engineering Fair – ESEF in Utrecht (Olanda).

The European Subcontracting and Engineering Fair reprezinta cea mai mare si importanta expozitie din Benelux, in domeniul aprovizionării, subcontractarii și ingineriei.

O data la doi ani, Original Equipment Manufacturers, dezvoltatorii de produse si cumparatorii, viziteaza ESEF, pentru a gasi inspiratie pentru cele mai recente evolutii, sa intalneasca noi oportunitati de afaceri, sa-si demonstreze cunostintele si pentru a face investitii.

Evenimentul ofera companiilor:

  • 4 zile de intalniri de afaceri
  • o zonă de matchmaking situata în centrul târgului
  • o retea extinsa de parteneri externi, care asista companiile inaintea evenimentului
  • asistenta profesionala la fata locului si pe durata evenimentului

Conditii de participare

  • Pentru expozanti participarea la intalnirile de afaceri care vor avea loc in cadrul expozitiei sunt incluse in pachetul oferit expozantilor.

Pentru vizitatorii inregistrati prin intermediul partenerilor retelei Europe Enterprise Network:

  • Taxa de participare: 100 euro
  • Pentru 2 sau mai multe persoane care participa la eveniment din cadrul aceleiasi companii va fi perceputa o taxa 75 de euro/persoana

Pentru vizitatorii olandezi:

  • Taxa de participare: 85 euro
  • Pentru 2 sau mai multe persoane care participa la eveniment din cadrul aceleiasi companii va fi perceputa o taxa 75 de euro/persoana.

Evenimentul de brokeraj acopera toate sectoarele ESEF prezentate in brosura evenimentului care este disponibila online.

Pentru asistenta privind desfasurarea evenimentului va sta la dispozitie Centrul Enterprise Europe Network; tel: 0234.570.010, int. 109, email: een@ccibc.ro. Persoana de contact: Petronela STEFAN, mobil: 0748.886.428.

Firmele interesate sa participe la eveniment se pot inscrie online accesand urmatorul link: http://www.een-matchmaking.com/esef2016/?A=5800&L=44.

        Impreuna in lumea afacerilor