Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Eveniment de brokeraj la Viena - "Viitorul in domeniul constructiilor"

2236150_origIn perioada 18 – 19 Aprilie 2016, la Viena, va avea loc cel mai de success eveniment de brokeraj cu participare gratuita adresat constructorilor din Uniunea Europeana, “VIITORUL in domeniul CONSTRUCTIILOR”.

Organizatorii acestei platforme de dezbateri si de intalniri de afaceri sunt: Camera de Comert si Industrie a Austriei – WKO Advantage Austria, Enterprise Europe Network Austria. Co-organizator este Centrul Enterprise Europe Network Bacau din cadrul Camerei de Comert si Industrie Bacau.

Evenimentul de brokeraj ofera companiilor din intreaga lume, posibilitatea de a afla despre cele mai recente tendinte privind solutiile inovatoare pentru cladiri, renovarea durabila, reutilizarea si calitatea inalta a cladirilor din Austria cu accent pe ciclul de viata a constructiilor.

De asemenea, evenimentul are drept scop facilitarea intalnirilor de afaceri dintre constructori, arhitecti, proiectanti si profesionisti din domeniul constructiilor din Europa, interesati sa dezvolte contracte comerciale.

Bautag_050Evenimentul se adreseaza firmelor cu urmatoarele obiecte de activitate:

  • Inginerie si planificare/ Servicii de arhitectura si constructii
  • Constructii
  • Materiale de constructii/ componente si ansambluri
  • Energii regenerabile/ climatizare/ tehnologia constructiilor
  • Agentii de afaceri/ grupuri si asociatii/ factori de decizie publica, amenajare spatiu nou/ vechi

Motive pentru a participa la evenimentul de brokeraj:

  • obtinerea de informatii despre cele mai noi tehnologii austriece si solutii inovatoare pentru cladiri, renovarea durabila, reutilizarea si concentrarea pe ciclul de viata;
  • identificarea de noi parteneri de afaceri si extinderea propriei afacerii pe plan international;
  • dobandirea de cunostinte privind noi piete;
  • prezentarea de solutii, a serviciilor si produselor, partenerilor austrieci si internationali;
  • schimb de idei pentru noi proiecte.

Bautag_209Prima zi a evenimentului cuprinde prezentari privind cele mai noi tehnologii si inovatii in constructii, noi oportunitati pe piata, si vor avea loc intalniri de afaceri intre participanti. In a doua zi a evenimentului vor fi organizate vizite de lucru la potentialii parteneri de afaceri. 

Stabilirea intalnirilor B2B va avea loc in perioada 18 Martie  – 16 Aprile 2016.

Centrul Enterprise Europe Network Bacau, din cadrul Camerei de Comert si Industrie in calitate de partener oficial in organizarea evenimentului de brokeraj ofera asistenta firmelor din Romania in vederea inregistrarii la eveniment si stabilirii intalnirilor de afaceri.

Participarea la eveniment este gratuita. Se percepe o taxa de neprezentare de 75 EUR ( excl. TVA ) persoanelor care sunt inregistrate , dar nu participa la conferinta fara anularea acesteia in cursul zilei de 16 Aprilie 2016.

Termenul limita de inregistrare:  04 Aprilie 2016. 

Pentru sprijin in vederea inregistrarii la evenimentul de brokeraj si realizarea agendei de intalniri profesionale cu potentiali parteneri de afaceri prezenti la Viena, va sta la dispozitie Centrul EEN Bacau la tel 0234/570 010, mob: 0748 886 428, email office@ccibc.ro, Petronela STEFAN, Coordonator Centru.

 

        Impreuna in lumea afacerilor