Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Eveniment online: Finanțarea infrastructurii rutiere în Moldova

motorwayIn data de 30 iulie 2020, de la ora 10:00 va avea loc Conferința online Afaceri.ro Infrastructura Transport Iulie 2020. Participarea la conferința este gratuită.

La dezbatere vor participa reprezentanți ai CNAIR, decidenți politici și specialiști din cadrul asociației Moldova Vrea Autostradă (MVA).

Dezbaterea online își propune să fie un prilej de a identifica oportunitățile, dar și cele mai importante provocări care pot apărea în dezvoltarea infrastructurii rutiere în regiunea de nord-est a țării.

Discuția are loc în contextul noilor alocări financiare pe care Uniunea Europeană le-a făcut către statele membre pentru exercițiul financiar 2020 – 2027, ca parte a pachetului de redresare economică a blocului comunitar. României i-au fost alocate 80 miliarde de euro, iar domeniul prioritar pentru care vor fi cheltuite aceste sume este infrastructura.

Pentru mai multe detalii si inscriere se poate accesa link-ul: https://www.afaceri.ro/conferinta-online-infrastructura-transport-iulie-2020/

        Impreuna in lumea afacerilor