Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Evenimente de brokeraj international – aprilie 2015

graphene2012 fog-blueFirmele care doresc sa-si extinda afacerile pe noi piete externe, prin colaborari directe cu parteneri de afaceri – distribuitori, agenti, furnizori de materii prime etc, pot participa la evenimentele de brokeraj si machmaking.

Asemenea evenimente pun fata in fata in cadrul intalnirilor BtoB, potentiali parteneri de afaceri, facilitand firmelor posibilitatea de a se cunoaste, de a-si prezenta produsele/ serviciile, cererea / oferta si de a incheia contracte.

De asemenea, evenimentele de brokeraj sunt un mijloc de a cunoaste detalii despre mediul de afaceri de pe piata externa, despre facilitatile / constrangerile firmelor autohtone, despre dinamica si trendul pietei.

Centrul Enterprise Europe Network Bacau sprijina firmele din judetul Bacau care doresc sa participe la evenimente de brokeraj si machmaking international prin:

 • furnizare informatii despre eveniment
 • asistenta in inregistrarea la eveniment
 • asistenta in completarea fomularelor necesare pentru participarea la eveniment
 • asistenta in identificarea de potentiali parteneri de discutie, stabilirea agendei de intalniri
 • asistenta in organizarea din punct de vedere logistic a deplasarii la eveniment

In luna aprilie, pe plan international, se vor desfasura urmatoarele evenimente de brokeraj:

 •   10 aprilie                    Droidcon 2015 – Brokerage Event – Torino (Italia)

Sectoarele carora le este adresat acest eveniment sunt: Industria de gaming, Software, Tehnologie Informatica/ Grafica, Meta Computing

 • 13 – 17 aprilie               International brokerage event at HANNOVER MESSE Hanovra (Germania)

Sectoarele industriale carora le este adresat acest eveniment sunt urmatoarele: Masurare si monitorizare, Izolare Termica, Automatizare Industriala, Management Energetic, Robotica.

 • 23 aprilie                     Brokerage Event for the Construction Industry RESTA 2015, Vilnius (Lituania)

Sectoarele carora le este adresat acest eveniment sunt urmatoarele:

Tehnica de constructii (proiectare, simulare), Materiale, componente și sisteme pentru constructii, Metode și echipamente de construcții.

 • 23 aprilie                     Brokerage Event at HISPACK 2015, Targ de Ambalaje in Barcelona (Spania)

Acest eveniment se adresează producătorilor de alimente si companiilor care pot furniza tehnologie și cunoștințe pentru a le ajuta accesul la ambalaje mai creative și mai durabile.

 • 24 aprilie                    Brokerage Event – CrossTour 2015 – Ruse (Bulgaria)

Evenimentul 2015 se va concentra asupra / dar nu exclusiv / promovarii regiunii Dunarii din partea de nord a Bulgariei si a turismului in comun cu tara vecina, Romania, precum si pachete turistice transnationale pentru Balcani.

 • 26 aprilie                    Brokerage event at “Made in Armenia Expo 2015”, Armenia, Yerevan

Sectoarele carora le este adresat acest eveniment sunt: Procesare produse alimentare, Bauturi racoritoare, Producerea apei, Productie textile, Productie de bere etc.

Lista evenimentelor internationale de brokeraj este disponibila la urmatorul link: http://een.ec.europa.eu/tools/EVE/Event/ListEvents

Pentru informatii detaliate si sprijin in vederea participarii la evenimentele de brokeraj, va stam la dispozitie la Centrul Enterprise Europe Network Bacau, tel 0234/571070, int. 158, email office@ccibc.ro, mobil 0748/886.428.

        Impreuna in lumea afacerilor