Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Evenimente internationale de brokeraj in perioada octombrie – noiembrie 2015

In perioada octombrie – noiembrie 2015 vor avea loc pe plan international o serie de evenimente de brokeraj (B2Fair), pe care le prezentam dupa cum urmeaza.

reflect2Match4Industry – eveniment de matchmaking, organizat de Turkey Business Network Centre (ABIGEM), alaturi de Camera de Comert Kocaeli si Camera de Comert a Marelui Ducat de Luxemburg, se va desfasura intre 15 – 16 octombrie 2015, la Kocaeli, Turcia, unde sunt asteptate sa participe aproximativ 200 de companii, din peste 20 de tari.

Se adreseaza firmelor din industriile: auto, prelucratoare (metale, mase plastice, utilaje), chimica, cea a constructiilor, a energiei, a telecomunicatiilor si a transporturilor. Companiile participante isi vor prezenta cele mai recente inovatii, produse si servicii din domeniile de profil.

Fiind o platforma de tip B2B (business-to-business), Match4Industry ofera participantilor ocazia de a se intalni si a face schimb de informatii si know-how la scara internationala, dar si oportunitatea ideala de a dezvolta parteneriate de afaceri durabile.

b2fairMatchmakingLoungeAtMIDESTParisMIDEST Paris 2015 – organizat de Camera de Comert a Marelui Ducat de Luxemburg, impreuna cu Enterprise Europe Network si Comisia Europeana, se va desfasura in perioada 17 – 20 noiembrie la Paris, reprezentand unul dintre cele mai importante evenimente internationale pentru subcontractantii din industrie. Este locul de intalnire al cererii cu oferta, oportunitate ideala pentru producatori, furnizori, constructori si cumparatori de a interactiona la diferite nivele.

Conceptul combina cele mai puternice aspecte ale targurilor profesionale cu cele ale platformelor de cooperare internationala in afaceri.

La eveniment sunt asteptati peste 1.600 de expozanti din 50 de organizatii internationale, si aproximativ 40.000 de profesionisti din toate sectoarele industriei: servicii, productia de mase plastice, metale, lemn, sticla, electrice si electronice, sectorul chimic.

microimpreseMicroenterprise Showroom – Expozitia Microintreprinderilor – va avea loc in perioada 26 – 27 Octombrie 2015 la Venetia, si se adreseaza sectoarelor agro-alimentar, imbracamintei si al productiei de utilaje.

Evenimentul organizat de Camera de Comert de la Venetia, in colaborare cu Camera de Comert a Marelui Ducat de Luxemburg si Enterprise Europe Network, reprezinta o oportunitate pentru microintreprinderile participante aflate la inceput, de a se informa despre bunele practici si metode de crestere a eficientei si performantei in activitate, direct de la intreprinderi consacrate.

Pentru detalii privind inscrierea la evenimentele internationale de brokeraj, va sta la dispozitie Centrul Enterprise Europe Network, tel: 0234.570.010, int. 106, email: een@ccibc.ro, persoana de contact: Sorin MERLUSCA, Senior Expert.

 

        Impreuna in lumea afacerilor