Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Evenimente internationale din perioada august – octombrie 2015

expositions-postIn perioada august – octombrie 2015, vor avea loc o serie de evenimente internationale, in Europa si Asia, prezentate in lista de mai jos.

EUROPA

Albania

In intervalul 23-25 octombrie 2015, la Tirana, in cadrul Centrului Expozitional Tirana, va avea loc Targul comercial “Energie si Constructie”, care va oferi participantilor posibilitatea de a realize intalniri B2B in spatii particulare, de a asista la conferinte si dezbateri referitoare la dezvoltarea si provocarile sectorului energetic.

Georgia

Ambasada Georgiei a initiat Forumul “Tbilisi Silk Road”, ce se va derula in perioada 15-16 octombrie 2015, la Tbilisi. Obiectivul acestuia este de a explora noi viziuni de crestere a parteneriatului in patru domenii principale de cooperare: transport, energie, comert si contactele inter-comunitare la nivelul “Drumului matasii”.

Polonia

In perioada 08-10 septembrie 2015, va avea loc in Krynica Zdroj, Forumul Economic, platforma importanta pentru dezbateri, experiente academic, politice, economice si cultural dedicate elitelor si mass-mediei din toate tarile europene. In fiecare an, la Forumul economic din Krynica sunt invitate personalitati din peste 60 de tari, in dorinta de a crea un dialog si de a coopera cu statele europene si partenerii lor.

Turcia

In perioada 28 august – 06 septembrie 2015, se va desfasura Targul International Izmir, in localitatea cu acelasi nume.

Tematica din acest an a targului va fi Educatia, fiind asteptati aproximativ 1.591.312 vizitatori din 35 de tari si peste 1130 de expozanti.

ASIA

Vietnam

Agentia Nationala pentru Stiinta si Informatia Tehnologiei (Nasatti) va organiza in perioada 1- 4 octombrie 2015, The International Techmart Vietnam 2015, la Hanoi, Vietnam.

Participantii la eveniment vor avea posibilitatea sa descopere activitati interesante precum sesiuni de studio, consultanta, workshop-uri, seminarii pentru promovarea legaturii intre dezvoltarea tehnologiei si industriei, comercializare si cooperare internationala.

Pentru informatii despre modalitatile de participare la evenimentele internationale din perioada august- octombrie 2015, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, tel. 0234.571.070, int.106, email ccibc@ccibc.ro, persoana de contact Sonia TODIRASCU, Consultant Cameral.

        Impreuna in lumea afacerilor