Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Evenimente internationale in domeniul IT in cadrul festivalului “WEBIT” din Bulgaria

webit congressIn perioada 19-21 aprilie 2016 Webit Congres Global organizeaza unul dintre cele mai importante evenimente internationale in domeniul IT, WEBIT.FESTIVAL, care va  avea loc la Sofia, Bulgaria.

Actiunea este organizata sub patronajul Presedintelui Bulgariei, a Comisiei Europene si a Primariei din Sofia, fiind invitati unii dintre liderii mondiali din domeniul IT, precum si importanti factori de decizie politica din Europa.

Conform datelor primite de la organizatori, vor fi peste 5000 de participanti din peste 60 de tari si vor fi organizate standuri expozitionale pentru tarile care doresc acest lucru si pentru marile companii internationale.

Agenda reuniunii acopera trei domenii:

  • Marketing & Innovation Summit,
  • Tech Summit
  • Policy – este destinat reprezentantilor guvernamentali care vor avea discutii in cadrul unei mese rotunde cu lideri mondiali ai unor companii internationale de succes (Blockchain, Mastercard, Inercapital, Google, EarlyBird Venture Capital, BitTorrent Inc, Visa, Oracle, Nasdaq etc.).

Pentru mai multe informatii poate fi accesata pagina evenimentului www.webit.bg sau contactati organizatorii pe email: sales@webitcongress.com

        Impreuna in lumea afacerilor