Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Evenimente internationale in Europa in perioada urmatoare

targul-de-la-viena-9-680x365Lista evenimentelor internaţionale din Europa, care vor fi organizate în perioada următoare sunt:

  1. Grecia

În perioada 6 iunie – 10 iunie 2016 va avea loc la centrul expoziţional Metropolitan Exopo Centre din cadrul complexului aeroportului internaţional din Atena, „Expoziţia Internaţională de Transport Maritim Posidonia 2016”.

Ediţia anterioară a acestei expoziţii a avut loc în 2014 şi a găzduit 19421 de cumpărători din 93 de ţări.

În cadrul evenimentului vor avea loc o serie de conferinţe şi seminarii, care vor discuta subiecte legate de industria maritime.

  1. Muntenegru

În perioada 21 aprilie – 23 aprilie 2016 va avea loc Târgul Adriatic. În cadrul acestui eveniment se va desfăşura cea de-a 25 – a ediţie a „Târgului Internţional de Schimb de Turism, Echipamente pentru Turism şi Târg de Turism, Echipamente pentru Hoteluri şi de Catering – METUBES”.   

Târgul METUBES este cel mai important eveniment pentru promovarea şi vânzarea de capacităţi turistice din Muntenegru, adunând cei mai importanţi reprezentanţi din economia turismului într-un singur loc. Pe langă oferta internă va fi prezentat şi potenţialul altor destinaţii turistice. Acest eveniment de specialitate este urmat de un segment foarte important  de echipamente pentru hoteluri şi catering.

        Impreuna in lumea afacerilor