Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Evenimente internationale in luna septembrie 2015

rtrIn perioada 9 – 11 septembrie 2015, la Beijing, in cadrul Centrului National de Conventii, va avea loc China Fruit & Vegetable Trade Fair – Targul de Fructe & Legume. La eveniment vor participa reprezentanti ai autoritatilor din China, ai ambasadelor tarilor producatoare si exportatoare, asociatii profesionale si persoane de decizie din industrie, pentru a face schimb de informatii, a cunoaste client noi, discuta solutii si incheia contracte de afaceri, si nu in ultimul rand, pentru a-si expune produsele oferite.

Producatorii care sunt in cautarea de protocoale pentru a-si exporta produsele in China au ocazia unica de a se intalni cu oficiali ai AQSIQ – Administratia de Supervizare a Calitatii, Inspectiei si Carantinei, institutia care emite protocoale pentru astfel de produse.

Evenimentul se va concentra pe expunerea diferitelor tipuri de produse si servicii precum: fructe si legume proaspete, fructe si cereale deshidratate si uscate, fructe si legume congelate, conserve, ierburi si condimente, produse organice, seminte, plante de sera, tehnici de plantare, dezvoltarea sortimentelor, sisteme de cultivare, sisteme de monitorizare a temperaturii, pesticide, echipamente de gradinarit, sisteme de irigatii, echipamente de procesare a fructelor si legumelor, sisteme de curatare, de sortare si ambalare, de control al calitatii, de racire, de transport si logistica, de reciclare, etc.

Pentru mai multe informatii, accesati pagina oficiala http://www.chinaexhibition.com/Official_Site/11-7682-ChinaFVF_2015_-_China_World_Fruit_and_Vegetable_Trade_Fair_2015.html.

544In perioada 9 – 11 septembrie 2015, la New Delhi, India, vor avea loc expozitiile Electronica India 2015 si Productronica India 2015, evenimente care au ca tematica industria electronica si tehnologiile de productie, cu accent pe: ambalare, procesarea materialelor, productia de componente si echipamente, procesarea cablurilor, circuite, tehnologii de asamblare, logistica.

Evenimentele sunt o oportunitate ideala pentru participanti, de a interactiona cu experti si profesionisti, de a explora noi piete si de a-si extinde afacerile.

Pentru mai multe informatii, accesati pagina oficiala a evenimentelor http://www.electronica-productronica-india.com.

hgIn perioada 14 – 17 septembrie 2015, la Parcul de Expozitii Paris Le Bourget, Franta, va avea loc Texworld, targ de tesaturi, si materiale de confectii: bumbac, lana, matase, dantele, materiale organice, materiale sintetice, accesorii. Evenimentul ofera profesionistilor din industria confectiilor cea mai buna oportunitate de aprovizionare, datorita expozantilor din toata Europa care participa cu produsele lor la acest targ.

Targul va include de asemenea si noile colectii de echipamente, masini si accesorii pentru confectii, producatori de accesorii de moda, case de moda, cele mai recente trenduri si inovatii din domeniu.

Pentru mai multe informatii, accesati pagina oficiala a evenimentuluihttp://texworld.fr.messefrankfurt.com/paris/en/visitors/welcome.html.

yjyIn perioada 15 – 18 septembrie 2015, la Rennes, Franta, are loc Space 2015, expozitie dedicata agriculturii si silviculturii, si industriei serviciilor.

La eveniment participa peste 1.407 de expozanti din peste 35 de tari, care is vor expune echipamentele si serviciile pentru toate sectoarele industriei, variind de la biotehnologie la reciclare si prelucrarea ingrasamantului bio, echipamente si hrana pentru animale, produse agricole, echipamente frigorifice, produse veterinare farmaceutice, etc.

Pentru mai multe informatii, accesati pagina oficiala a evenimentului http://uk.space.fr.

yhytjIn perioada 7 – 9 septembrie 2015, la Berlin ExpoCenter City, Germania, va avea loc IFA – Targul International al Electronicelor si Electrocasnicelor de Consum, in cadrul caruia vor fi prezentate cele mai noi produse si inovatii, pe cea mai importanta piata regionala a Europei.

IFA este principalul loc de intalnire pentru comerciantii en-detail, cumparatorii si expertii din industrie, atragand in medie peste 1.540 de expozanti din peste 100 de tari in fiecare an.

Pentru mai multe informatii, accesati pagina oficiala  a evenimentului http://b2b.ifa-berlin.com/IFA/AboutIFA.

HOMI15In perioada 12 – 15 septembrie 2015, la Milano, Italia, se va desfasura Homi Milano, expozitie ce are ca tematici mai multe domenii, printre care: mobilier si accesorii pentru bucatarie, iluminat interior, mobilier pentru copii, mobilier de baie, wellness, moda si accesorii, mobilier de exterior, accesorii pentru gradina, articole pentru casa, servicii imobiliare, arhitectura si design.

Pentru mai multe informatii despre Homi Milano 2015, accesati pagina oficiala a expozitiei http://www.homimilano.com/en/node/8.

        Impreuna in lumea afacerilor