Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Evenimente internationale in perioada august - noiembrie 2015

Expo-Exhibit-Floor-PictureIn perioada august– noiembrie 2015 vor avea loc o serie de evenimente internationale in Europa, Asia, Orientul Apropiat si Mijlociu, si America Latina, dupa cum sunt prezentate mai jos.

EUROPA

Austria

In perioada 1-2 octombrie 2015 se va desfasura la Viena Forumul de Afaceri Regiunea Deltei, eveniment la care vor fi prezenti 500 de participanti, 50 de speakeri din 15 tari si 5 continente. Vor avea loc intalniri si dezbateri referitoare la regiunea Dunarii.

Bosnia si Hertegovina

Reprezentanţii din industria lemnului din Bosnia şi Herţegovina îşi exprimă interesul pentru a organiza un eveniment cu operatori economici români propunând astfel domeniile,  în care se poate coopera cu România, respectiv: educaţie, şcoli profesionale, industriale, implementarea de noi tehnologii la nivelul industriei lemnului.

Polonia

In perioada 16-18 septembrie 2015 la  Varşovia, in cadrul Centrului Expozitional Expo XXI, se vor desfasura targurile Warsaw Build şi Aqua Therm, evenimente internaţionale importante în Europa de Vest.

Târgul Warsaw Build, eveniment dedicat Industriei de Construcţii, Amenajări şi Decoraţiuni este organizat sub forma a patru expoziţii specializate: expoziţia pentru Materiale de construcţii şi Echipamente, Expoziţia pentru Design şi Amenajări Interioare, Expoziţia pentru tehnologii  Ferestre şi Uşi, iar expoziţia Aqua Therm reprezinta un eveniment nou, dedicat HAVC (Încălzire, Aer condiţionat, Apă, Tehnologii de Mediu, Obiecte Sanitare, Piscine & Spa).

Cipru

In perioada 25 – 27 septembrie 2015,  Word Trade Center Cipru va organiza cea de-a doua ediţie a  expoziţiei: Produse Cipriote şi Servicii. Evenimentul se va desfăşura in Centrul Cultural Trakasol, Limassol, Cipru.

ASIA

Vietnam

In perioada 28 octombrie-11 noiembrie 2015 va avea loc o noua editie a evenimentului Vietnam Motor Show 2015, in Vietnam, la Saigon Exhibition and Convention Center, in orasul Hochiminh.
La eveniment sunt aşteptaţi peste 180 000 de vizitatori. Printre participanţi vor fi reprezentanţi ai companiilor: Hyundai, Ford, Hino Motors Vietnam, Honda, Mercedes, Vietnam Suzuki Corp, Tcie Vietnam, Thaco Grup, Toyota Motor , Vinastar Motors Corp.
Vietnam Motor Show este unul dintre cele mai mari evenimente organizate în Vietnam, în domeniul fabricării automobilelor.

ORIENTUL APROPIAT SI MIJLOCIU

Irak

In perioada 1-10 noiembrie 2015 se va desfăşura în Irak cea de-a 42-a ediţie a Târgului Internaţional Bagdad. Invitaţia la eveniment este adresată companiilor interesate să participe în număr mare pentru o bună cooperare internaţională. Evenimentul se va desfăşura în intervalul 09.00 – 19.00.

AMERICA LATINA

Peru

In perioada 27-29 august 2015, Asociaţia Exportatorilor din Peru (ADEX) organizează evenimentul Expoalimentaria 2015, la Lima, acesta fiind unul din cele mai importante evenimente dedicate sectorului alimentar.

Expoalimentaria reprezintă o oportunitate pentru oamenii de afaceri din lume, specializaţi în industria alimentară cât şi în producţie, procesare, export de a coopera cu America Latină.

Pentru informatii despre modalitatile de participare la evenimentele internationale din perioada august- noiembrie 2015, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, tel. 0234.570.010, int.106, email ccibc@ccibc.ro, persoana de contact Sonia TODIRASCU, Consultant Cameral.

        Impreuna in lumea afacerilor