Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Evenimente internationale in perioada august – octombrie 2015

Eurasian_continentIn perioada august – octombrie vor fi organizate in Europa, Asia de Sud-Est, vor fi organizate o serie de evenimente si oportunitati de afaceri, dupa cum urmeaza:

EUROPA

Muntenegru

Targul   Adriatica (Adriatica    Fair   Budva), organizatie     cu   peste   40   de   ani de   existenta, Iocalizata in Budva,centru   turistic si de afaceri al Muntenegrului organizeaza in   luna septembrie   2015   evenimente,     la care vor participa   un numar   mare   de delegatii economice exteme si companii   de   renume   mondial.   Evenimentele     care   se vor   desfasura     in   cadrul centrului     turistic   si   de   afaceri   Expo   Budva,   in   perioada     23-27   septembrie 2015 sunt urmatoarele:

Targul de Inginerie C, editia 37, cel mai important   eveniment   economic   in domeniu   de pe piata   din Muntenegru.     Efectele   de bussiness   rezultate   sunt recunoscute     in regiune   si in strainatate asigurand oportunitati permanente expozantilor de a intra pe piata   si a stabili cooperari economice. Targul prezinta noi produse, tehnologii si tendinte de dezvoltare in sectorul de constructii pentru   profesionisti, vizitatori si potentiali cumparatori.

Cea dea 37-a editie a Tiirgului   de energie, eveniment   organizat   pe fondul deficitului     de energie la nivel mondial, a importantei cresterii constientizarii cu privire la   utilizarea rationala   a energiei,   eficientei  energetice si a masurilor de economisire   a energiei.

Evenimentul   reprezinta o oportunitate   pentru   companii,   institutii   de stat si academice, asociatii profesionale si persoane fizice care isi desfasoara activitatea in domeniul cercetarii, dezvoltarii,   productiei,   transferului,   distributiei   de energie   prezentand   noi tehnologii   si produse.

A   10-a editie a Targului   „Apa – tehnologii   de alimentare cu apa, sisteme   sanitare” Managementul apei reprezinta fundamentul dezvoltarii economice si sociale si formeaza baza pentru   progresul   potential   al fiecarei   tari in secolul   XXI.   Utilizarea   apei si rezervele disponibile   au devenit o problema tot mai importanta   a vietii moderne la nivel mondial. Platforma targului si avantajele comparative oferite de acest eveniment reprezinta astfel o oportunitate de afaceri unica si de realizare a unor bune rezultate comerciale.

Roma

In perioada 29 – 30 octombrie 2015 se va orgarnza la Roma Seminarul din cadrul mecanismului de cooperare Europa – Asia cu titlul „Finantarea IMM-urilor in Asia si Europa”.

Evenimentul se va desfasura in cadrul Ministerului Italian al Afacerilor Exteme si al Cooperarii Internationale la Roma.

Evenimentul   organizat   de catre Ministerul Italian   al Afacerilor   Externe   si Banca Italiei reprezinta o oportunitate pentru participanti de a gasi solutii inovative in privinta patrunderii IMM-urilor europene pe piata asiatica si problemele de finantare.

In conditiile cresterii interesului pentru regiunea asiatica, apreciem ca seminarul va fi in masura sa aduca impreuna specialisti din domeniul financiar – economic, care VOl’ propune solutii pentru depasirea barierelor existente.

Turcia

In perioada 22 – 25 octombrie 2015 se vor organiza la Istanbul in cadrul ciclului de evenimente Discover, Expozitia Halal si Targul de Industrie si Comert TUMEXPO.

Evenimentele au loc in Turcia, la Istanbul Congress Center si sunt rezultatul negocierilor B2B   desfasurate   in cadrul TUMEXPO si a Consiliului   International   pentru   IMM-uri,   la care au   participat aproximativ 800 de comitete de   achizitii publice   straine din 50 de tari. La targ sunt asteptate   sa participe   peste   200 de branduri   din diferite   tari care isi desfasoara activitatea in domeniul produselor alimentare, bauturilor, cosmetice,   produse medicale, materiale sanitare si de igiena, moda islamica, textile, etc. Printre   tarile expozante se numara Turcia, Malaezia, Coreea, Algeria, Indonezia, Statele Unite ale Americii.

Ucraina

Actuala   editie   urmeaza   sa reuneasca   peste   200 de participanti   din Ucraina, CSI si Europa, precum si peste 30 de companii care gestioneaza lanturi   de retail in Ucraina.   Evenimentul reprezinta o oportunitate de afaceri   unica   si de realizar a unor bune rezuItate   comerciale.

ASIA

Malaezia

In perioada 20 august 2015 se va organiza cea dea doua editie a “Summitului Economic Asia de Sud – Est la Kuala Lumpur in Malaezia” eveniment sustinut de ICC.

Summitul este organizat de membrii Asociatiei Natiunilor din Asia de Sud-Est in ceea ce priveste cooperarea in domeniul securitatii si economiei.

Pentru detalii privind participarea la Evenimentele internationale din Europa si Asia va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc, tel. 0234.571.070, int.106, email: office@ccibc.ro, persoana de contact Silviu Solomon, Consultant Cameral.

 

 

        Impreuna in lumea afacerilor