Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Evenimente internationale in perioada septembrie 2015 - mai 2016

mwc2015_ro_1

 

In perioada septembrie 2015 – mai 2016 vor avea loc o serie de evenimente internationale si oportunitati de afaceri in Europa, Caucaz, Asia Centrală, Asia, Orientul Apropiat şi Mijlociu dupa cum urmeaza:

 

 

Europa

Armenia

În perioada 4 septembrie 2015 se va desfăşura în Armenia licitația pentru realizarea Proiectului 3, din cadrul Programului de Investiţii pentru Coridorul Nord-Sud, intitulat Reconstrucția și îmbunătățirea secţiunii  M1 Talin – Şoseaua Giumri, Armenia, de la km 90 + 200 la km 117 + 670, cu finanţare de la Banca Europeană de Investiţii.

Înscrierea participanţilor la eveniment se realizează până la data de 4 septembrie accesând pagina web: http://ted.europa.eu

Grecia

În perioada 31 octombrie – 2 noiembrie 2015 va avea loc la Centrul Internaţional Helexpo din Salonic, Grecia cea de-a 30 –a ediţie a Târgului Internaţional de bijuterii, ceasuri, pietre preţioase „Kosmima”, cel mai important eveniment de acest gen din Balcani şi Sud-Estul Europei.

http://kosmima.helexpo.gr/kosmima/en

În perioada 4-6 decembrie 2015 va avea loc în Atena cea dea doua ediţie a Târgului Internaţional de Turism „Greek Tourism Expo 2015”. Evenimentul se va desfăşura în cel mai mare şi luxos centru expoziţional din zona Mediteraneană, Metropolitan Expo din Atena.

www.greektourismexpo.gr-eng

În perioada 05-08 mai 2016, în Kastoria, Grecia se va desfăşura cea dea 41-a ediţie a Forumului Internaţional Kastoria. Evenimentul are ca scop promovarea produselor greceşti şi realizarea a noi oportunităţi de afaceri. Târgul se va desfăşura la Centrul expoziţional din Kastoria IECK).

www.furfairkastoria.com

În perioada 19-21 martie 2016 se va desfăşura Târgul Food Expo Greece la centrul expoziţional din Atena. La eveniment sunt aşteptaţi peste 1000 de cumpărători internaţionali. De asemenea vor avea loc întâlniri B2B.

www.foodexpo.gr

Republica Moldova

În perioada 21-24 octombrie 2015 se va organiza la Chişinău Expoziţia Internaţională „Moldagrotech”, expoziţie dedicată tehnicii şi utilajelor agricole, ediţia a XXIX-a. Locaţia evenimentului este C.I.E. ”Moldexpo” S.A. – cel mai important centru de organizare a târgurilor şi expoziţiilor din republică.

www.moldexpo.md

Serbia

În perioada 7 – 9 octombrie 2015 va avea loc la Novi Sad şi Belgrad cea dea patra ediţie a Forumului de afaceri Dunărea. La eveniment vor participa companii din Serbia şi România. Persoanele invitate la eveniment vor prezenta experienţe pozitive în implementarea Strategiei Dunării şi rezultatele cooperării transfrontaliere între Serbia şi Dunărea.

Slovacia

Agenţia Slovacă pentru Dezvoltarea Investiţiilor şi Comerţului (SARIO) organizează în Bratislava, în data de 10 noiembrie 2015, în cadrul proiectului SARIO Business Link, ediţia a IX-a a evenimentului Bursa slovacă de Cooperare 2015(SKB).

www.sario.sk

Turcia

În perioada 8-11 octombrie 2015, Camera de Comerţ din Kocaeli, Turcia va organiza Târgul de Maşini, Materiale, Tehnologii şi Echipamente de Construcţii din Estul Marmarei, „Intemak’15”. În cadrul târgului se vor desfăşura discuţii bilaterale (B2B).

www.intemak15.com

În perioada 14-17 octombrie în Kocaeli, Turcia se va organiza evenimentul Match4Industry- Întâlniri de afaceri bilaterale, în domeniul tehnologiei auto şi piese auto.

În perioada 20-23 octombrie 2015 se va organiza la Istanbul , în Turcia , Târgul de Modă şi Textile „Premiere Vision 2015”, cel mai important târg internaţional dedicat industriei modei. Evenimentul se va desfăşura în cadrul centrului de expoziţii CNR Expo Istanbul.

În perioada 05-08 noiembrie 2015 se va organiza la Izmir, în Turcia, Târgul Izmir Food&Food Technologies. Evenimentul se va desfăşura la noul Centrul Expoziţional din Izmir. La eveniment vor participa companii internaţionale şi se aşteaptă un număr de 10000 de vizitatori.

www.joudygroup.com

Ucraina

În perioada 24-26 septembrie 2015 se va organiza la Kiev, în Centrul Expoziţional Internaţional, Târgul industrial „Power Engineering for Industry” şi Expoziţia Internaţională „Energia în Industrie 2015”.

www.iec-expo.com.

În perioada 30 septembrie 2015 se va organiza în Ucraina, la Kiev, a XI- a ediţie a Forumului Industriei Bunurilor de larg consum FMCG.

http://meetingpoint.ua/eventlist/view/lang/en/id/281

În perioada 20-22 octombrie 2015 va avea loc Expoziţia Internaţională Maritimă „Odesa 2015” în cadrul Forumului internaţional al transporturilor. Locaţia evenimentului este Complexul Expoziţional al Portului Odesa.

Caucaz şi Asia Centrală

Uzbekistan

Ministerul Afacerilor Externe din Uzbekistan a transmis misiunii economice romîne informaţia cu privire la faptul că la 28.04.2015 a fost adoptat un decret prezidenţial, prin care statul uzbek urmăreşte sporirea participării private în economia naţională printr-un proces de privatizare şi vânzare de acţiuni către investitori străini.

http://www.uzinfoinvest.uz/eng/investment_projects/

Asia

Coreea

În perioada 16 – 17 septembrie 2015, Ambasada Republicii Coreea şi biroul Kotra din Bucureşti vor organiza evenimentul intitulat „Parteneriatul de Afaceri al IMM-urilor, Coreea-România 2015”. Acest an marchează un reper important pentru parteneriatul strâns dintre Republica Coreea şi România, întrucât ambele ţări sărbătoresc cea dea 25-a aniversare de la stabilirea relaţiilor diplomatice în 1990.

http://rou.mofa.go.kr/english/eu/rom/mission/notice/index.jsp?

În perioada 26-29 noiembrie 2015 va avea loc la Gwangju, în Republica Coreea, a 11-a ediţie a Târgului „Gwangiu Food 2015”. Organizatorii acestui eveniment sunt Guvernul local Gwangju şi Asociaţia coreeană din Industria Alimentară.

În cadrul târgului vor avea loc multe seminarii şi demonstraţii. În anul 2014 la acest eveniment au expus 255 de companii din 18 ţări.

www.foodshow.kr

India

În perioada 28-30 septembrie 2015 se va desfăşura în Mumbai evenimentul „Agri Expo Globoil India 2015”. Locaţia evenimentului este Hotelul Rennaissence Mumbai.

www.globoilindia.com

Orientul Apropiat şi Mijlociu

Emiratele Arabe

În perioada 12 octombrie 2015 se va organiza la Dubai Forumul Internaţional de Investiţii 2015, care va avea loc la Hotel Madinat Jumeirah Murjaan Ballroom. Aflat sub patronajul Prinţului de Dubai, Şeicul Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Forumul reprezintă o oportunitate pentru dezvoltarea parteneriatelor publice private şi a investiţiilor de succes în Dubai.

www.dubaiinvestmentforum.com

În perioada 23 – 26 noiembrie 2015 se va desfăşura în Dubai, cel mai prestigios eveniment internaţional din Orientul Mijlociu dedicat industriei de construcţii – The Big5.

www.thebig5.ae

Pentru alte detalii privind participarea la evenimentele internationale si oportunitati de afaceri disponibile in perioada urmatoare va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, tel: 0234.570.010 interior 106, email: ccibc@ccibc.ro prin Silviu SOLOMON, Consultant Cameral.

 

        Impreuna in lumea afacerilor