Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Evenimente internationale in perioada septembrie – decembrie 2015

visi-business-opportunity-health-supplementsIn perioada urmatoare, respectiv septembrie – decembrie 2015, vor avea loc pe plan international, in Europa si Asia de Sud si de Est, o serie de evenimente internationale, dupa cum sunt prezentate in lista de mai jos.

EUROPA

Turcia

In perioada 13 – 16 septembrie 2015, la Izmir, Turcia, se va organiza Targul International pentru Incaltaminte si Genti, acesta fiind la a 38-a editie.

In cadrul acestui eveniment, pe langa vizitarea standurilor firmelor participante, vor avea loc conferinte si intalniri bilateral.

Cazarea, inclusiv micul dejun, va fi asigurata de catre organizatorii expozitiei. Firmele invitate la eveniment trebuie sa detina un potential suficient pentru import.

Intre 27 – 30 octombrie 2015, tot in Turcia, la Istanbul, va avea loc Targul Toyzeria & Kids, targ de jucarii, licente, jocuri si echipamente de jocuri, eveniment organizat de catre Speilwarenmesse Middle East Fuarcilik. Cazarea (inclusiv micul dejun) este asigurata de catre organizator.

Firmele participante trebuie sa detina un potential pentru import, iar reprezentantii acestora la targ, sa detina o putere de decizie pentru import. Firmele care au reprezentanta in Turcia nu sunt acceptate.

ASIA

Coreea

In perioada 17 – 18 decembrie 2015, la Seul, se va organiza expozitia “Korea Expo 2015”, la care vor fi prezenti peste 600 de expozanti, iar participantii vor avea oportunitatea de a intalni furnizori in cautare de produse, servicii si solutii  din regiunea Asiei, incluzand China, Japonia, Malaezia, Indonezia, Singapore, Hong Kong. Evenimentul va avea ca tematica designul, accesoriile si decoratiunile interioare, organizarile de evenimente, educatia.

Filipine

In perioada 26 – 27 octombrie 2015 va avea loc cea de-a 41-a editie a evenimentului “Philippine Business Conference & Exposition”, la Hotel Mariott, in cadrul New Port City Complex, in orasul Pasay.

La eveniment vor participa reprezentanti ai camerelor de comert din strainatate, membri ai comunitatii diplomatice si lideri din mediul de afaceri international.

Tema expozitiei din acest an este “One.Global.Filipino. Synergies in partnerships for Global Competitiveness – Sinergii in parteneriat pentru competitivitatea globala”, si se adreseaza companiilor care activeaza sau sunt interesate sa investeasca in Indonezia.

Indonezia

In perioada 21 – 25 octombrie 2015, in Indonezia, va avea loc la central expozitional Kemayoran, Jakarta, cea de-a 30-a editie a evenimentului Trade Expo Indonezia, la care sunt asteptati sa participe aproximativ 10.000 de vizitatori din 100 de tari.

Si in acest an sunt invitati sa participe reprezentanti ai mediului de afaceri, pentru a lua parte la cea mai mare reuniune anuala, pentru discutii bilaterale intre oameni de afaceri din Indonezia si parteneri din strainatate.

Cu acest prilej, va fi expusa o gama variata de produse indoneziene de inalta calitate, din toate sectoarele de activitate, incepand cu industria, mineritul, agricultura, si pana la articole mestesugaresti.

        Impreuna in lumea afacerilor