Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Evenimente organizate in perioada 02-05 iunie 2016 la Romexpo

image001In perioada 2-5 iunie 2016, la Romexpo se vor organiza urmatoarele targuri:

  • TIBCO – Targ international de bunuri de larg consum
  • KIDEX – Expozitie de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii

Organizat inca din anul 1975, TIBCO este un eveniment cu traditie care se adreseaza tuturor producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de bunuri de larg consum din tara si din strainatate. Editia 2016 TIBCO reprezinta platforma ideala pentru prezentare, promovare, vanzare si contractare dedicate producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de bunuri de larg consum din tara si din strainatate.

Din acest an, tematica TIBCO a fost actualizata si extinsa pentru a veni in intampinarea cerintelor expozantilor. Astfel, pe langa deja traditionalele categorii de bunuri de larg consum, tematica targului va include si saloanele: PROSHOP – Salon de sisteme de expunere spatii comerciale, EXPO SERVICES – Salon de servicii.

  • PROSHOP reprezinta o platforma excelenta pentru prezentarea tendintelor in sistemele de expunere comerciale si pentru a identifica oportunitati de dezvoltare a afacerilor, iar participantii la eveniment vor beneficia de expunere maxima a produselor si tehnologiilor lor.
  • EXPO SERVICES se adreseaza reprezentantilor autoritatilor/institutiilor publice, societatilor comerciale din orice domeniu de activitate, bancilor, asociatiilor profesionale, companiilor de asigurari, societatilor de curierat, agentiilor de recrutare, societatilor vamale, companiilor care ofera consultant, companiilor IT, intreprinzatorilor, liberilor profesionisti, persoanelor fizice.

Tarifele pentru inchirierea spatiilor expozitionale sunt:

Tarif de inregistrare: 75 euro

  • Mai mic sau egal cu 30 mp  45 euro/mp
  • Mai mare decat 30 mp  30 euro/mp

Editia 2016 KIDEX reprezinta platforma ideala de prezentare dedicata furnizorilor de articole si servicii adresate copiilor cu varsta cuprinsa intre 0-5 ani. Evenimentul este mai mult decat o expozitie, este un loc dedicat copiilor, in care acestia pot sa participe la activitati distractive si educationale, sa cante si sa danseze pe Scena Kidex.

Tarifele pentru inchirierea spatiilor expozitionale sunt:

Tarif de inregistrare: 75 euro

  • Mai mic sau egal cu 30 mp  45 euro/mp
  • Mai mare decat 30 mp  30 euro/mp

In vederea promovarii economiei din judetul Bacau, Camera de Comert si Industrie Bacau sprijina participarea firmelor, la aceste evenimente de importanta nationala si internationala.

Firmele membre ale Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale.

Pentru a va informa despre cum puteti deveni membru al Camerei de Comert si Industrie Bacau si avantajele oferite de aceasta calitate, precum si pentru sprijin in vederea participarii la Targurile TIBCO si KIDEX, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, persoana de contact Petronela STEFAN la tel 0234.57.10.70, int. 120, email ccibc@ccibc.ro, mobil 0748/886.428.

        Impreuna in lumea afacerilor