Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

INDAGRA FOOD & CARNEXPO – Targ international de produse si echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei

ROMEXPO, 30 octombrie - 3 noiembrie 2019

TIC / S.F. / 23 octombrie 2019 / 3:57 pm

Slider Indagra FoodINDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 – cea mai importantă platformă expozițională dedicată industriei alimentare.

A III-a ediție INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 se desfășoară în această toamnă, în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2019.

INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 este un eveniment organizat în parteneriat cu ADDOR EVENTS și se adresează producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de echipamente și tehnologii pentru industria alimentară, industria cărnii, panificație, industrializarea legumelor și fructelor, prelucrarea peștelui și laptelui.

În aceeași perioadă cu INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019, în cadrul Centrului Expozițional Romexpo se desfășoară INDAGRA 2019 – Targ international pentru industria alimentara, EXPO DRINK 2019 – Târg de vinuri, bere și alte băuturi alcoolice și non – alcoolice, dar și PACK SHOW 2019 – Expoziție pentru industria ambalajelor.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la targul ,,INDAGRA FOOD & CARNEXPO, 2019” Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentului sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro. Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la targul ,,INDAGRA FOOD & CARNEXPO, 2019” , Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro.


        Impreuna in lumea afacerilor