Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Evitati sanctiunile pentru neinregistrarea in Registrul Comertului a modificarilor actelor firmei

Ursulet-Cu-bani

Modificarile legislative, modificarile conditiilor initiale de desfasurare a activitatii prevazute in actul constitutiv al firmei, schimbarea obiectului de activitate, schimbarea sediului social sau schimbarea denumirii firmei presupun o serie de obligatii şi formalitati care trebuie indeplinite de catre administratorii de societati comerciale.

Legea permite orice modificare a actelor constituitive ale unei firme în funcţie de interesele comercianţilor, a activităţii firmei şi dezvoltarii afacerii in raport cu schimbarile intervenite pe piata si impune respectarea procedurilor de inregistrare a acestor modificari.

Actul constituitiv poate fi modificat prin hotarare a Adunarii generale sau a Consilului de administraţie, respectiv directoratului, adoptată în conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990, republicata, privind societatile comerciale, sau prin hotararea instantei judecatoresti. Orice modifcare a actului constitutiv trebuie obligatoriu înregistrată în mod oficial, la autorităţile competente.

Neinregistrarea modificarilor actelor constitutive poate conduce la aplicarea de sancţiuni de către autorităţile competente.

Pentru mai multe informatii si intocmirea tuturor actelor necesare modificarii actelor firmei in concordanta cu legislatia in vigoare, si inscrierea in Registrul Comertului sta la dispozitie Centrul de Infiintari Firme:

:

Bacau
Str. Libertatii, nr. 1

Tel: 0234.570.010, int. 133
Mobil: 0749.088.840
E-mail: ccibc@ccibc.ro

Onesti
str. General Radu R. Rosseti, nr. 4

Tel: 0234.320.343
Mobil: 0748.886.408
E-mail: onesti@ccibc.ro

Moinesti
str. Tudor Vladimirescu, nr. 206, Sediul Bibliotecii Municipale-Parter
Tel: 0234.367.557
Mobil: 0744.538.409
E-mail: moinesti@ccibc.ro

        Impreuna in lumea afacerilor