Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene - curs de specializare

fonduri_europeneComisia Europeana a aprobat exercitiul financiar 2014 – 2020, Romania avand alocati aproximativ 39 miliarde de euro disponibili pentru implementarea de proiecte.

Pentru a forma abilitatile si competentele necesare pentru accesarea fondurilor europene, Scoala de Comert si Industrie Bacau, organizeaza, in perioada 17 – 21 august 2015, cursul autorizat Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, in Bacau.

Programul de instruire este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, iar la finalizarea acestuia se obtine certificat de absolvirere recunoscut de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii in ocupatia – Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene.

Cursul are urmatoarea tematica:

  • Ziua I si ziua a II-a sunt dedicate aspectelor teoretice privind ciclul managementului de proiect, analiza cost-beneficiu, programele operationale, noutati in domeniul fondurilor europene. Noua perioada de programare: orizont 2020, caracteristici, obiectivele de finantare incepand cu 2014, indicatori, diferente fata de vechiul ciclu de finantare.
  • Ziua a III-a si ziua a IV-a sunt alocate pentru completarea cererii de finantare pentru o idee de proiect pe care o au participantii la instruire, sub directa indrumare si asistenta a lectorului.
  • In ziua a V-a se vor aborda aspecte privind implementarea, completarea cererilor de rambursare, pregatirea vizitelor OI, audituri, probleme si solutii posibile in implementare.

Pentru informatii si detalii suplimentare va stam la dispozitie la Scoala de Comert si Industrie Bacau, tel: 0234/518.536, fax: 0234/571.070, e-mail: office@sscbacau.ro, manager curs: Angela DIMITRIU, tel: 0748.886.411.

        Impreuna in lumea afacerilor