Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Oportunitati de afaceri din Ucraina

bsns1.Firma ucraineana de top in industria moraritului si a cerealelor, producatoare de faina de grau, gris, hrisca, suplimente alimentare din germeni de grau, hrana pentru toate speciile de animale de ferma, pesti, pasari, doreste sa stabileasca relatii de afaceri cu firmele din Romania care sunt interesate sa importe aceste tipuri de produse. Compania are déjà o retea larga de export, in tari ca Germania, Belarus, Croatia, Canada, SUA, Palestina si Georgia.

2.Companie producatoare de cutii de aluminiu de 50 cl, 33 cl si 33 FIT pentru bere, bauturi energizante si bauturi non-alcoolice se afla in cautarea unor firme importatoare din Romania, interesate de aprovizionarea cu cutii de aluminiu. Firma din Ucraina exporta de asemenea si in Germania, Spania, Polonia, Lituania, Turcia, Malta, Belarus, Georgia si Armenia.

3.Producator de muluri arhitecturale din poliuretan si polistiren acoperite, pentru interior si exterior, respectiv cornise, rame, frontoane, pilastri, coloane, ornamente, panouri si elemente decorative de perete, la preturi competitive si de inalta calitate, este interesat de firme romanesti care au in desfasurare proiecte de infrastructura si de investitii in domeniul constructiilor.

4.Firma producatoare si exportatoare de produse conservate, legume murate (castraveti si rosii marinate, rosii cherry si rosii in suc de rosii), fructe asortate si sucuri de legume, pasta de tomate si piure de morcov, care indeplinesc toate standardele ISO de calitate, doreste sa se dezvolte pe toate pietele Uniunii Europene, implicit si pe piata din Romania. Este interesata de atragerea de noi canale de vanzare, potentiali client, retailer si distribuitori de produse alimentare.

5.Producator specializat in prelucrarea deseurilor pentru productia de ingrasamant ecologic si surse regenerabile de energie, este interesat in stabilirea de contacte cu parteneri de afaceri din Romania.

Pentru detalii despre datele de contact ale firmelor din Ucraina va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, tel. 0234.570.010, int.106, email office@ccibc.ro, persoana de contact Sonia TODIRASCU, Consultant Cameral.

 

 

        Impreuna in lumea afacerilor