Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Expozitia "Flora" Burgas, Bulgaria, 29 aprilie – 07 mai 2016

Flora-Burgas-5In fiecare an, la inceputul primaverii, Burgas a gazduit o expozitie florala magnifica, plina de culori uimitoare si forme, numita Flora Burgas.
Expozitia a avut loc in perioada 29.04 – 07.05.2016, intr-un mod traditional, sub patronajul primarului orasului Burgas avand sloganul  “O viata colorata intr-un oras verde“.
Anual evenimentul cu participare internationala a atras iubitorii de natura in frumoasa gradina a orasului.

Flora Burgas a cuprins o multime de activitati, toate legate de flori si desen floral. Unele dintre cele mai interesante activitati din timpul expozitiei au fost demonstratiile de diferite aranjamente florale, de exemplu, aranjarea florilor taiate, frunze, plante ornamentale, plante în ghiveci.

Flora Burgas nu este doar un eveniment placut ochiului, el a fost adresat profesionistilor din domeniul peisajului, protectiei mediului si spatiilor publice, specialistilor in horticultura, genetica si crestere, vegetatie de interior si exterior, specii noi.

Expozitia a oferit diferite produse si componente pentru gradini, spatii publice, etc., avand  drept scop promovarea interna si internationala in domeniul productiei de flori si design.

Pentru informatii si inscriere la editiile viitoare, producatorii din judetul Bacau pot accesa pagina oficiala a organizatorului: Exposition Center “Flora”, Seaside Park – Burgas sau prin email: flora_burgas@abv.bg; floraburgas_2016@abv.bg

        Impreuna in lumea afacerilor