Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Expozitia Internationala TAITRONICS 2015 – Taipei International Electronics Show

Taipei_World_Trade_Center_Nangang_Exhibition_Hall rIn perioada 6-9 octombrie 2015 va avea loc la Taipei in Taiwan, cea de-a 41 editie a uneia dintre cele mai mari expozitii de produse electronice din Asia “TAITRONICS 2015 – Taipei International Electronics Show – Green Electronics, Smart Living” prin care se doreste a veni in intampinarea tuturor necesitatilor companiilor doritoare de a dezvolta afaceri in domeniul componentelor electronice, bateriilor si surselor de alimentare, componentelor si aplicatiilor LED, instrumentelor de masura, echipamentelor de automatizare si controlul proceselor de fabricatie, firelor si cablurilor, electronicelor de consum, de sigurantă si de securitate.

TAITRONICS 2015 este un eveniment cu 738 expozanti la care se asteapta peste 40.000 de vizitatori din 92 de tari si reprezinta locul ideal care creaza premizele necesare incheierii de noi contracte si identificarii de noi oportunitati.

Pe parcursul lui vor avea loc numeroase ateliere si conferinte cu scopul de a informa cu ultimele noutati din domeniu si despre diverse companii sau tematici importante.

Profilul expozitiei 

Denumire TAITRONICS 2015 (41st Taipei International Electronics Show)
Organizatori Taiwan External Trade Development Council (TAITRA)Taiwan Electrical and Electronic Manufacturers’ Association (TEEMA)
Perioada October 6-9, 2015
Ore de vizitare October 6-8: 9 am – 5 pmOctober 9:    9 am – 4 pm
Vizitatori Vizitatori profesionali (intrare libera prin preinregistare pe site) precum si public  general
Loc de organizare TWTC Nangang Exhibition HallNo.1, Jingmao 2nd Rd., Nangang District, Taipei, Taiwan (R.O.C.)
Tematica expozitiei Active & Passive ComponentsElectronic Components & PartsMeters & Instruments LEDLighting & Applications CellsBatteries & Power Supplies

Industrial Process & Automation Equipment

Smart Living & Consumer Electronics

Broadband Products & Cloud tech

Semiconductors (NEW)

Electrical Energy (NEW)

Taiwan External Trade Development Council (TAITRA) in calitate de organizatori ai “TAITRONICS 2015” acorda subventii  vizitatorilor profesionali, dupa cum urmeaza:

  • Firmele cu o cifra de afaceri de peste 100.000 USD pot beneficia de cazare 4 nopti in Taipei (hotel 4 stele).
  • Firmele cu o cifra de afaceri de peste 1.000.000 USD pot beneficia de decontarea biletului de avion, clasa economic.
  • Firmele cu o cifra de afaceri de peste 10.000.000 USD pot beneficia de decontarea biletului de avion, clasa economic si cazare 4 nopti (hotel 4 stele).

Nota: se ofera o singura subventie pe firma, iar acordarea se face in ordinea inregistrarii si in urma aprobarii de catre TAITRA.

Pentru mai multe detalii despre evenimen, va sta la dispoziţie Centrul de Promovare EconomicaPromEc Bacau la tel 0234.57.00.10, int. 128, e-mail office@ccibc.ro, prin Silviu SOLOMON.

        Impreuna in lumea afacerilor