Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Expozitia nationala “Fabricat in Moldova” 28 ianuarie - 1 februarie 2015

03_12_2013_fabricat_in_moldovaCamera de Comert si Industrie a Republicii Moldova invita firmele romanesti sa participe la cea de-a XIV-a Editie a Evenimentului National ’’FABRICAT IN MOLDOVA’’, in perioada 28 ianuarie – 1 februarie 2015, la Centrul Expozitional Moldexpo, Chisinau.

Expozitia nationala “Fabricat in Moldova” este patronata de Guvernul Republicii Moldova, devenind pe parcursul anilor cea mai mare si prestigioasa expozitie din Republica Moldova, care reflecta principalele realizari ale economiei moldovenesti.

La ceremonia oficiala de inaugurare a expozitiei, in data de 28 ianuarie 2015 vor participa: conducerea tarii, autoritatile publice centrale si locale, reprezentanti ai misiunilor diplomatice acreditate din Republica Moldova, agenti economici, experti si delegatii de oameni de afaceri din diverse tari.

Programul expozitiei prevede organizarea de conferinte, seminarii, mese rotunde cu teme actuale ce tin de promovarea marfurilor si serviciilor autohtone in contextul Acordului de asociere si Acordului de comert liber aprofundat si cuprinzator cu Uniunea Europeana, precum si prezentari de intreprinderi, concursuri, degustari de produse.

Informaţii suplimentare despre expozitie pot fi obtinute de la Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova, Direcţia Expoziţii şi Târguri , tel: +373 22 235332, fax: +373 22 221391, e-mail: bilba@chamber.md.

În măsura în care există solicitări, Camera de Comerţ şi Industrie Bacău poate organiza deplasarea firmelor din judeţul Bacău, şi nu numai, în cadrul unei misiuni economice.

Pentru detalii şi exprimarea interesului de participare la misiunea economică, vă stă la dispoziţie Centrul de Promovare Economică – PromEc Bacăutel: 0234.570.010, fax: 0234.571.070, email: ccibc@ccibc.ro

        Impreuna in lumea afacerilor