Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Expozitia nationala din Chisinau "Fabricat in Moldova", editia a XV-a

banner-fab

Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova va invita in perioada 3 – 7 februarie   2016, în cadrul Centrului Internațional de Expoziții Moldexpo, la cea de-a XV-a editie a expozitiei nationale

“FABRICAT IN MOLDOVA”

Expozitia nationala  “Fabricat In Moldova” reprezinta cea mai mare si prestigioasa expozitie din  tara, devenind un instrument de promovare a mărfurilor și serviciilor autohtone, de testare a acestora la capitolul cerere, consolidare a pozițiilor pe piața, stabilire a contactelor de colaborare pentru oamenii de afaceri din țară și de peste hotare.

Scopul expoziției este de a contribui la crearea condițiilor favorabile pentru susținerea producătorului autohton și promovării imaginii Republicii Moldova. La această expozitie sunt invitați să participe agenți economici din diferite domenii de activitate și regiuni ale țării, precum și comunitatea de afaceri de peste hotare.

De asemenea, ediția curentă a expoziției va găzdui un program amplu de afaceri, in cadrul căruia vor fi abordate subiecte de o mare actualitate atat pentru consumatori, cat și pentru producători. În acest sens vor fi organizate diverse concursuri, mese rotunde, prezentări de companii și produse, seminare, conferințe pe teme de interes în sfera cooperării comercial – economice.

Pentru mai multe informatii privind modalitatea de participare la expozitia „Fabricat in Moldova”, va rugam sa contactati Centrul de Promovare Economica PromEc din cadrul CCI Bacau, la telefon 0234-570010 sau pe email la adresa office@ccibc.ro.

De asemenea, pentru informații mai detaliate, vă stau la dispozitie specialiștii din Direcția Relații Internaționale și Evenimente de Afaceri a CCI a RM, tel/fax: 022 238 410, 022 210 725, e-mail: marina.petrova@chamber.mdcarolina.chiper@chamber.md

Cu acest prilej, Camera de Comert, Industrie si Agricultură Vaslui, sub patronajul Centrului Bilateral de Afaceri Romania-Moldova, organizează in cadrul aceluiasi eveniment o misiune economica in data de 3 februarie 2016, in vederea întăririi cooperării în domeniile economic şi administrativ.

Tariful de participare este de 170 euro/persoana + TVA, pentru camera dubla, respectiv 195 euro/persoana + TVA, pentru camera single. Preţul include deplasarea Vaslui – Chişinău şi retur, participari  la intalniri, forumuri, mese-rotunde, cazare, dineu oficial si networking.

Pentru detalii privind participarea la misiunea economica vă stă la dispoziţie Departamentul Relaţii economice din cadrul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui,  la tel. 0235-361040, 0728-316340, fax 0235-319011, email: ccivs@ccivs.ro, bogdan@ccivs.ro, persoana de contact Bogdan Turcanu, Director.

        Impreuna in lumea afacerilor