Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Expozitie de animale de companie la Romexpo, Bucuresti

petROMEXPO va invita sa va inscrieti ca expozant la cea de-a II-a editie BUCHAREST PET EXHIBITION – Expozitie de animale de companie, ce va avea loc in perioada 04 – 06 martie 2016.

Aceasta expozitie dedicata animalelor de companie doreste sa reuneasca pe parcursul a trei zile, crescatori si iubitori de animale, producatori, importatori si comercianti de produse destinate ingrijirii si cresterii animalelor de companie. Cea de-a II-a editie BUCHAREST PET EXHIBITION isi propune sa fie atat o platforma de expunere, cat si un spatiu de vanzare. Pe langa prezenta celor mai importante firme din domeniu, evenimentele conexe vor constitui un alt punct de atractie, contribuind astfel la crearea unui mediu propice interactiunii. Expozitii internationale de caini, pisici si pasari, demonstratii de dresaj, agility, jocuri si buna dispozitie, concursuri amuzante cu premii si multe alte surprize – toate va vor incanta privirea la BUCHAREST PET EXHIBITION 2016.

De ce sa participati la BUCHAREST PET EXHIBITION?

  • Produsele si serviciile dumneavoastra vor fi promovate prin site-ul manifestarii si newslettere;
  • Campanie de promovare online, in presa scrisa, indoor, outdoor, spoturi TV si radio;
  • Veti avea posibilitatea de a va organiza propriul eveniment in parteneriat cu Romexpo in salile de conferinte din Centrul Expozitional;
  • Cele mai importante asociatii in domeniu vor organiza expozitii internationale de caini, pisici si pasari;

Tarif de inregistrare: 50 euro

Tarifele pentru inchirierea spatiilor expozitionale sunt diferentiate in functie de configuratia standurilor, respectiv:

  • 1 latura libera 30 euro/mp
  • 2 laturi libere 35 euro/mp
  • 3 laturi libere 40 euro/mp
  • 4 laturi libere 45 euro/mp

Tarifele stipulate nu contin TVA.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la expoziția prezentata, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău oferă reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii suplimentare privind desfasurarea evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro.

Pentru sprijin și asistență în vederea înscrierii la BUCHAREST PET EXHIBITION, vă stă la dispoziție Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, persoana de contact Petronela STEFAN la tel 0234.57.10.70, int. 120, email ccibc@ccibc.ro, mobil 0748/886.428.

        Impreuna in lumea afacerilor