Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Expozitie Pack2Pack 22 – 24 octombrie 2015, Cairo - Egipt

P2P_news-2-285x300Expozitia reuneste de la pioneri ai industriei internationale pana la producatori, procesatori, producatori precum furnizorii de tehnologie pentru industria ambalajelor pana la produse finite, accesorii si adezivi pe o suprafata de expunere de 10.000 metri patrati cu 95% din spatiu rezervat.

Verificati aici dispobilitatea spatiilor!

Expozitia Pack2Pack va fi organizata in perioada 22 – 24 octombrie 2015 in Cairo la Centrul International pentru Conventii.

Expozitia Pack2Pack este ajunsa la editia cu numarul 4 si este realizata cu ajutorul Ministerului Industriei si Comertului Exterior Egipt ca un prim eveniment in Africa si Orientul Mijlociu pentru Expozitia Internationala de ambalare.

Expozitia reprezinta un eveniment organizat anual in Cairo pentru ambalaje si este acreditata si aprobata de asociatiile Internationale cu sprijinul Organismelor Guvernamentale.

Pack2Pack Egipt are scopul de a oferi participantilor sai o sansa unica de a intalni factorii de decizie, expertii si potentialii furnizori. Acest lucru va fi transmis prin intermediul unui program de afaceri efectuat.

Printre lista de participanti din intreaga lume si prin participarea la acest eveniment, organizatia dumneavoastra poate beneficia in urmatoarele moduri:

  • Delegatii, intalniri comerciale din tari importante in curs de dezvoltare din regiunea MENA, Orientul Mijlociu, Asia de Sud-Est, Europa de Est, Europa de Vest si Africa
  • Conectari cu factorii de decizie, experti
  • Intalniri cu agentiile de promovare a investitiilor
  • Interactionari cu expozantii in timpul Expozitiei Pack2Pack

Vizitatorii se pot inregistra on-line aici. Programul de inregistrare este intre orele 11:00 – 20:00.

Pentru detalii suplimentare privind Expozitia Pack2Pack 2015 accesati site-ul: www.pack2packexpo.com

        Impreuna in lumea afacerilor