Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Expozitie Pack2Pack 22 – 24 octombrie 2015 in Egipt

P2P_news-2Expozitia Pack2Pack va fi organizata in perioada 22 – 24 octombrie 2015 in Cairo la Centrul International de Conventie.

Expozitia Pack2Pack este ajunsa la editia cu numarul 4 realizata cu ajutorul Ministerului Industriei si Comertului Exterior Egipt ca un prim eveniment in Africa si Orientul Mijlociu pentru Expozitia Internationala de ambalare.

Expozitia Pack2Pack Egipt 2015 est un eveniment organizat anual in Cairo pentru ambalaje si este acreditat si aprobata de asociatiile Internationale cu sprijinul Organismelor Guvernamentale.

Expozitia Pack2Pack este organizata cu scopul de a oferi participantilor sai o sansa unica de a intalni factorii de decizie, expertii si potentialii furnizori. Acest lucru va fi transmis prin intermediul unui program de afaceri efectuat.

Printre lista de participanti din intreaga lume si prin participarea la acest eveniment, organizatia dumneavoastra poate beneficia in urmatoarele moduri:

  • Delegatii, intalniri comerciale din tari importante in curs de dezvoltare din regiunea MENA, Orientul Mijlociu, Asia de Sud-Est, Europa de Est, Europa de Vest si Africa
  • Conectari cu factorii de decizie, experti
  • Inalniri cu agentiile de promovare a investitiilor
  • Interactionari cu expozantii in timpul Expozitiei Pack2Pack
  • Marca Building din randul utilizatorilor finali din industrie

Pentru detalii suplimentare privind Expozitia Pack2Pack 2015 accesati site-ul:

http://www.pack2packexpo.com/

        Impreuna in lumea afacerilor