Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Extindere termen reinnoire identificator unic de inregistrare pentru export/producție in SUA

FDA (1)Entitățile naționale, dar și străine – care produc, procesează, ambalează sau păstrează alimente pentru consum uman sau animal în Statele Unite – trebuie să se înregistreze la Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (Food and Drug Administration, www.fda.gov).

Pe lângă această cerință obligatorie, la fiecare doi ani, aceleași facilități trebuie să își reînnoiască înregistrarea înainte de 31 decembrie. Ultima perioadă de reînnoire a înregistrării bienale s-a încheiat la 31 decembrie 2020; cu toate acestea, FDA a acordat facilităților anterior menționate mai mult timp pentru a obține și trimite un identificator unic de înregistrare (UFI), odată cu depunerea înregistrării, o cerință care a început în perioada de reînnoire a înregistrării bienale din 2020.

Astfel, FDA extinde în continuare perioada de timp pentru a obține și trimite un UFI (din partea companiilor interesate de exportul pe piața din SUA) până la 31 decembrie 2022, se arata intr-o comunicare primita din partea Ambasadei Romaniei in SUA.

        Impreuna in lumea afacerilor